Oana Zavoranu si scandalul santajului: M-am simtit ca Michael Jackson!

Vineri, 23 Mai 2014, ora 10:15
3597 citiri
Oana Zavoranu si scandalul santajului: M-am simtit ca Michael Jackson!
Foto: Facebook/Oana Zavoranu

Oana Zavoranu, prinsa joi in flagrant, in timp ce il santaja pe medicul Marek Valcu, caruia i-ar fi cerut 10.000 de euro, a afirmat, dupa ce audierile au luat sfarsit, ca se simte ca Michael Jackson.

Oana Zavoranu, prinsa in flagrant cand santaja un medic - vedeta este la politie

"Sunt fffff bine si stiu ca acolo sus cineva ma iubeste. Multumesc avocatului meu de suflet Alexandru Morarescu si stiu ca nu imi ajung 3 vieti sa il pot recompensa pentru tot binele facut", a scris pe Facebook Oana Zavoranu.

"A fost o zi interesanta si inca o data Cel de Sus tine cu mine si mi-a aratat-o... (...) M-am simtit azi Michael Jackson (...), la cata presa am vazut afara", a mai scris vedeta pe contul de soccializare.

Oana Zavoranu, cercetata in stare de libertate - prima declaratie dupa audieri

Dupa ce a fost eliberata, Oana Zavoranu a declarat, la Kanal D: "Nu e placut sa fii audiat, dar eu sunt super obisnuita cu aceste lucruri. Asa a fost sa se intample sa fiu in diverse scandaluri de-a lungul timpului", a declarat ea la Kanal D, dupa ce a parasit Sectia 12 de politie.

Desi a fost rezervata legat de intalmplarile de peste zi, a declarat ce ar fi facut cu cei 10.000 de euro de la doctorul Marek Valcu, cel care a operat-o in trecut: "As dona cei 10.000 de euro unui asezamant de catei. Asta, evident, daca ar fi fost sa ii iau".

Avocatul sau, Alexandru Murarescu, a oferit mai multe explicatii in acest caz: "In procesul penal contra unui malpraxis se poate face doar printr-o expertiza medico legala. Acest lucru nu se mai poate face acum, pentru ca Oana s-a repliat si a apelat la serviciile altui medic, doctorul Kasem.

Oana a riscat ca a apelat la el, dar a avut parte de o interventie chirurcigala cu un minim de explicatie din partea acestui medic, lucru ce nu s-a intamplat in trecut. Parchetul are in momentul de fata doar dovada administrata de domnul doctor. Momentan exista cuvantul ei impotriva cuvantului domnului Valcu. Domnul Marek i-a pus silicoane made in China si care erau de cea mai proasta calitate", a spus avocatul vedetei la Kanal D.

Joi a iesit la iveala ca Oana Zavoranu l-ar fi santajat pe medicul Marek Valcu, care i-a facut o operatie la sani in trecut. Vedeta urmeaza sa fie cercetata in stare de libertate.

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#Oana Zavoranu santaj, #Oana Zavoranu medic Marek Valcu, #Oana Zavoranu cercetata, #Oana Zavoranu politie , #stiri Oana Zavoranu
Comentarii