Jocurile Olimpice 2014: Rezultatele din ziua a 7-a

Vineri, 14 Februarie 2014, ora 21:49
3734 citiri
Jocurile Olimpice 2014: Rezultatele din ziua a 7-a
Foto: cosr.ro

Sprtivii romani n-au avut noroc nici vineri, in a saptea zi de concurs la Jocurile Olimpice de iarna, editia Soci 2014.

Vali Achiriloaie a cazut in calificarile super-combinatei, Marinela Mazilu a ocupat ultima pozitie in finala de la skeleton, Zoltan Kelemen a fost penultimul in finala de la patinaj artistic, Sorin Pitea a fost ultimul la sarituri cu schiurile, Dorin Velicu a fost si el ultimul la skeleton iar Paul Pepene a terminat pe locul 62 la schi fond.

Singurul rezultat bun a fost cel al Evei Tofalvi, locul 21 la biatlon.

Dar iata rezumatul zilei:

ora 21:20 - Japonezul Yuzuru Hanyu a castigat titlul olimpic la patinaj artistic, canadianul Patrick Chan si kazahul Denis Ten adjudecandu-si medaliile de argint si, respectiv, bronz. Zoltan Kelemen a terminat pe locul 23 din 24.

ora 20:50 - Maria Marinelu Mazilu a fost ultima in finala de la skeleton. Elizabeth Yarnold a castigat medalia de euro, Noelle Pikus-Pace a luat argintul iar Elena Nikitina bronzul.

ora 20:40 - Sorin Pitea incheie pe locul 52, ultimul, calificarile la sarituri cu schiurile.

ora 19:10 - Rezultatele finalei de biatlon, 15 kiloemtri feminin, sunt urmatoarele: Darya Domracheva - medalie de aur, Selina Gasparin - medalie de argint, Nadezhda Skardino - medalie de bronz. Reprezentanta Romaniei, Eva Tofalvi, a incheiat pe pozitia a 21-a, cu o intarziere de 4 minute si 11 secunde.

ora 17:37 - Trei puncte de penalizare pentru Kelemen dupa o evolutie dezamagitoare. Este ultimul in acest moment si are sanse mari sa incheie tot asa.

ora 17:25 - Incepe finala masculina la patinaj artistic. Zoltan Kelemen intra in concurs.

ora 17:24 - Doar locul 21 pentru Eva Tofalvi, care a avut o singura ratare, la fel ca si castigatoarea cursei, bielorusa Darya Domracheva. Aceasta a alergat cu nu mai putin de 4 minute si 20 de secunde mai rapid decat sportiva noastra.

ora 16:57 - Eva a incheiat cursa cu o singura ratare, dar n-a alergat stralucitor pe schiuri si e departe de locurile fruntase. In acest moment, sportiva noastra e pe locul 11, dar mai sunt biatloniste pe traseu. Vom reveni cu locul final.

ora 16:33 - Din pacate, sportiva noastra a ratat un foc si si-a diminuat serios sansele de a termina pe o pozitie excelenta.

ora 16:23 - Eva Tofalvi n-a ratat niciun foc la primele doua trageri si se afla printre fruntase.

ora 16:15 - Rezultatele de la supercombinata, slalom masculin: Sando Viletta - aur, ivica Kostelic - argint, Christof Innerhofer - bronz.

ora 16:05 - Rezultatele de la schi fond, 15 kilometri masculin: Dario Cologna - aur, Johan Olsson - argint, Daniel Richardsson - bronz.

ora 16:00 - A inceput proba de biatlon feminin pe 15 km, unde o avem pe Eva Tofalvi.

ora 15:30 - Dorin Velicu a incheiat pe ultimul loc la skeleton.

ora 13:05 - Paul Pepene a incheiat pe locul 62 cursa de 15 kilometri clasic. Medalia de aur a fost castigata de elvetianul Dario Cologna, urmat de suedezii Johan Olsson si Daniel Richardsson.

ora 9:50 - Ioan Achiriloaie s-a dezechilibrat in timpul coborarii la schi alpin si a iesit de pe traseu.

Programul sportivilor romani:

ora 9:00 - Valeriu Achiriloaie, schi alpin super-combinata (calificari)

ora 12:00 - Florin Daniel Pripici, Paul Pepene, schi fond 15 km clasic (finala)

ora 14:30 - Dorin Dumitru Velicu, skeleton simplu (calificari)

ora 16:00 - Eva Tofalvi, biatlon 15 km individual feminin (finala)

ora 17:00 - Zoltan Kelemen, patinaj artistic individual masculin (programul liber)

ora 17:40 - Maria Marinela Mazilu, skeleton simplu feminin (finala)

ora 19:30 - Iulian Pitea, sarituri cu schiurile trambulina mare (calificari)

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#jocuri olimpice live, #rezultate jocuri olimpice, #olimpiada live, #program romani Jocuri Olimpice , #rezultate