Catalina Ponor si Marian Dragulescu si-au stabilit viitorul - ce planuri au cei doi gimnasti

Miercuri, 24 August 2016, ora 20:17
7089 citiri
Catalina Ponor si Marian Dragulescu si-au stabilit viitorul - ce planuri au cei doi gimnasti
Foto: Hepta.ro

Catalina Ponor si Marian Dragulescu, doi dintre cei mai titrati campioni din gimnastica romaneasca, nu intentioneaza sa se retraga si au ambii ca obiectiv participarea la JO 2020 de la Tokyo.

Catalina Ponor, locul 7 la barna si 14 la sol, nu a mai reusit sa reediteze performantele de la Londra (un argint si un bronz) si Atena (trei medalii de aur), dar cu ambitia care o caracterizeaza ea a declarat ca vrea sa-si ia o revansa la Tokyo.

"Din pacate asa a fost sa fie. Am incercat sa ma adun cat am putut, am incercat sa fac un rezultat cat mai bun. Nu a fost sa fie cum am vrut. Sunt o sportiva cu pretentii, care si-a dorit intotdeauna sa faca cat a putut de bine. Daca eram mai concentrata, daca nu aveam emotii, pentru ca nu am avut in viata mea asa emotii cum am avut acum, si imi faceam exercitiul cum l-am facut in calificari probabil acum aveam medalia de gat", a spus Ponor.

''Ma gandesc deja la o noua olimpiada, important este sa fiu sanatoasa si atunci zic ca o sa ajung si acolo. Dar mai intai ma gandesc la Europene din 2017 (de la Cluj Napoca - n.r.), incerc sa-mi iau intr-un fel sau altul revansa pentru ce s-a intamplat acum. Imi doresc sa ajungem cu echipa la Tokyo, pentru ca din punctul meu de vedere medalia pe echipe este cea mai importanta. De fel sunt ambitioasa si daca ceva nu imi iese, ma ridic si ma ambitioneaza sa ma duc mai departe'', a mai declarat Catalina Ponor, care a implinit 29 ani la Rio.

Marian Dragulescu, locul 4 in finala de sarituri, la egalitate de puncte cu medaliatul cu bronz, afirma ca a dat totul si s-ar bucura daca statul roman l-ar recompensa ca pentru locul 3.

''A fost o finala foarte puternica, ma bucur ca am reusit sa-mi fac sariturile. Am venit al treilea ca punctaj in finala, dar din pacate la JO nu se dau egalitati, dar am primit foarte multe mesaje pe Facebook, de la lume. Mi-au spus ca pentru noi ai luat medalia de bronz, ai iesit pe locul 3, chiar m-as bucura ca statul roman sa ma recompenseze si pe mine ca pentru un punctaj de locul 3.

Ma bucur ca am ajuns acasa, ma bucur de sustinerea romanilor, atat a celor de acasa, cat si a celor prezenti in sala de concurs. Cel putin mie mi-au dat o energie pozitiva si m-am simtit foarte bine. In finala niciodata nu esti relaxat, emotiile sunt foarte mari, dar am reusit sa le controlez si sa fac din ele emotii constructive'', a declarat Dragulescu, 35 ani.

Dragulescu si-a fixat de asemenea ca obiectiv viitor o prezenta la JO 2020: ''Cu siguranta, motivatia mea cea mai mare a ramas in picioare si anume medalia de aur la JO, mi-am fixat ca obiectiv pe termen lung Tokyo, dar o s-o iau pas cu pas. La anul avem Europene care se vor tine la Cluj. Asteptam public in numar cat mai mare, noi nu ne vom lasa si vom aduce in continuare rezultate bune si va vom face mandri de noi''.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#plan viitor Catalina Ponor, #catalina ponor olimpiada, #Marian Dragulescu Olimpiada , #Jocurile Olimpice 2016