Primele explicatii ale Cristinei Neagu dupa rezultatele dezamagitoare ale Romaniei de la Jocurile Olimpice

Marti, 23 August 2016, ora 07:44
4220 citiri
Primele explicatii ale Cristinei Neagu dupa rezultatele dezamagitoare ale Romaniei de la Jocurile Olimpice
Foto: Captura Youtube

Cristina Neagu, cea mai buna handbalista a planetei, a oferit primele explicatii dupa parcursul dezamagitor al "tricolorelor" de la Jocurile Olimpice.

Sportiva a marturisit ca nici ea nu se astepta la un asemenea rezultat si da vina pentru esec pe primele doua meciuri din grupa, cu Angola si Brazilia, pe care le descrie ca fiind "un dezastru".

"Nu ne asteptam la acest rezultat. Ne doream si nici nu ne gandeam ca nu o sa iesim din grupa, sa jucam sferturi de finala. Din pacate asta e situatia. A trecut o saptamana de cand am iesit din competitie, au fost destule zile de dezamagire si suparare dar trebuie sa mergem mai departe. Pentru fiecare urmeaza acum competitii la club, alte provocari, trebuie sa ridicam capul si sa mergem mai departe.

Din pacate, a fost acel meci pierdut impotriva Angolei, iar meciul cu Brazilia a fost asa o continuare a starii in care ne aflam dupa meciul cu Angola. Ne-am trezit destul de tarziu, am castigat doua meciuri importante, impotriva Muntenegrului si Spaniei, nu am avut insa puterea nici psihica si nici fizica sa obtinem un punct impotriva Norvegiei si am iesit din competitie. Nu sunt multe de spus, sunt insa multe lucruri de analizat. Nu pot sa spun acum de ce am pierdut in fata Angolei si de nu am iesit din grupa. Primele doua meciuri au fost negre, pot sa zic un dezastru", a declarat Neagu, potrivit DolceSport.

Handbalista s-a declarat dezamagita si de numarul mic de medalii castigate de romani la Rio.

"Cinci medalii, din pacate, la aceasta editie a JO. Au fost mai multe esecuri decat succese. Ii felicit din tot sufletul pe cei care au castigat medalii. Inseamna foarte mult pentru Romania. S-a vazut ce inseamna sa pierzi un meci sau sa ai o ratare la un aparat. E foarte greu. Pentru noi sportivii este cel mai greu sa traim astfel de momente, insa asta este cariera de sportiv si trebuie sa ne ridicam si dupa astfel de momente si sa mergem mai departe", a mai spus Neagu.

Favorita la medalii inaintea turneului olimpic, nationala feminina de handbal nu a reusit sa iasa din grupele de la Rio.

Fetele noastre au inceput slab turneul, pierzand meciurile cu Angola si Brazilia. Au urmat doua victorii, cu Muntenegru si Angola, insa calificarea in sferturile de finala depindea de ultimul joc din grupa, cel cu Norvegia.

Romania avea nevoie de cel putin o remiza pentru a continua turneul, insa a parasit terenul invinsa, fiind astfel eliminata.

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#Romania handbal Jocurile Olimpice, #Romania rezultate Jocurile Olimpice, #Cristina Neagu Olimpiada , #Jocurile Olimpice 2016