Bellu, cu ochii in lacrimi! Gestul emotionant facut de Sandra Izbasa

Luni, 06 August 2012, ora 08:51
14995 citiri
Bellu, cu ochii in lacrimi! Gestul emotionant facut de Sandra Izbasa

Gimnasta Sandra Izbasa a facut un gest emotionant dupa finala la capatul careia a obtinut aurul olimpic, lasandu-l cu ochii in lacrimi si fara glas pe antrenorul Octavian Bellu.

Dupa festivitatea de premiere, in timp ce se afla in zona mixta, Izbasa i-a pus medalia proaspat obtinuta de gat antrenorului lotului "tricolor".

"Este si medalia dumneavoastra, domnule Bellu. Va multumesc!", i-a spus Sandra Izbasa lui Octavian Bellu, moment in care ochii antrenorului s-au umezit, acesta ramanand fara cuvinte pret de cateva secunde.

Dupa ce si-a mai revenit, antrenorul lotului olimpic a povestit cum a obtinut Sandra Izbasa medalia de aur intr-o proba la care sportiva n-a luat parte la Beijing.

Bellu a dezvaluit ca a vazut in Izbasa potentialul fizic pentru sarituri si se astepta la o clasare pe podium, mai ales dupa ce sportiva in varsta de 22 de ani a dominat Europa doi ani la rand la aceasta proba.

"A fost un concurs greu, presiunea si emotiile specifice unei finale le marcheaza chiar si pe cele care mergeau fara probleme pe locul intai, ma refer aici la gimnasta americana. Ea avea o saritura foarte grea, pe care o facea foarte bine. Daca o executa ca in calificari, obtinea locul intai. Dar Sandra si-a stapanit emotiile si a castigat.

E un lucru minunat ca s-a convins ca este capabila si la sarituri sa fie competitiva pe plan international. Am vazut in ea potentialul fizic de a aborda acest aparat si nu m-am inselat. Ma asteptam de la ea la o pozitie pe podium, dar nu i-am pomenit vreodata de o medalie sau de podium.

Totusi, dupa ce domini Europa doi ani la rand, daca nu intalnesti niste saritoare extraordinare, undeva trebuie sa te clasezi pe locul 2-3 in lume. Eu zic ca ea a facut mai mult, dar si in conjunctura in care a trebuit sa-si depaseasca emotiile si sa faca doua sarituri foarte bune", a explicat Octavian Bellu.

Olimpiada Londra 2012: Sandra Izbasa, medalie de aur la sarituri!

Sandra Izbasa a cucerit, duminica, medalia de aur la gimnastica, proba de sarituri, din cadrul Jocurilor Olimpice de la Londra.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Izbasa medalie aur Olimpiada, #Izbasa Bellu medalie Olimpiada, #Romania medalii Jocurile Olimpice , #medalii Romania