Bellu si Bitang: Nu ne dam demisia, nu abandonam nimic!

Miercuri, 08 August 2012, ora 14:54
4960 citiri
Bellu si Bitang: Nu ne dam demisia, nu abandonam nimic!

Zvonurile privind plecarea antrenorilor Octavian Bellu si Mariana Bitang de la echipa de gimnastica au fost infirmate, miercuri, de cei doi tehnicieni prezenti la Londra.

Mariana Bitang a afirmat ca nu a discutat cu nimeni despre o eventuala demisie si a adaugat ca nu are de gand sa paraseasca echipa olimpica.

"Nu stiu ce a spus Bellu, dar eu nu am declarat nimanui, si nicaieri, ca plec. Nu ne dam demisia, nu abandonam nimic! Singura evidenta este ca am avut contract pana la Olimpiada.

Nu am declarat nici un moment, nici unui membru al presei, ca plecam in strainatate. Nu am discutat cu nimeni despre demisia noastra. Nici cu cei de la federatie nu am vorbit", a declarat Mariana Bitang la conferinta de presa.

Antrenoarea lotului national a fost completata si de Octavian Bellu, care a negat informatia prezentata de Gazeta Sporturilor, potrivit careia si-ar fi dat demisia.

"Nu stiu de unde a venit asta cu plecatul in strainatate. Asteptam sa vedem ce proiecte vor avea, cei de la Federatie, cei de la COSR. Multi antrenori, nu numai de la noi, ci si de la alte federatii, si-au anuntat intentia de a nu mai face parte dintr-un proiect pentru urmatorii patru ani.

Nu vreau ca maine sa apara in presa ca Bellu a intors-o ca la Ploiesti. Noi nu am declarat nimanui ca plecam. Sa nu credeti ca Bellu si Bitang stau aici in satul olimpic la vreun office si asteapta ofertele", a declarat antrenorul echipei feminine de gimnastica.

Gazeta Sporturilor a anuntat, miercuri dimineata, ca Mariana Bitang si Octavian Bellu vor parasi echipa olimpica dupa revenirea de la Londra.

Bellu si Bitang renunta la lotul olimpic de gimnastica!

Trei medalii au obtinut gimnastele noastre la Jocurile Olimpice de la Londra: aur la sarituri (Sandra Izbasa), argint la sol (Catalina Ponor) si bronz in proba pe echipe.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Bellu Bitang demisie gimnastica, #Bellu Bitang gimnastica Olimpiada, #Romania medalii Jocuri Olimpice , #medalii Romania
Comentarii
Poza monitorul
monitorul
rank 5
Acesti oameni, nu mai iubesc sportivii romani. Ce rusine...banii