Oscar Pistorius, atletul acuzat de crima, intriga prin comportament

Luni, 15 Aprilie 2013, ora 15:56
4813 citiri
Oscar Pistorius, atletul acuzat de crima, intriga prin comportament

Acuzat de moartea iubitei sale, atletul sud-african Oscar Pistorius a starnit indignare dupa ce a fost vazut sarbatorind cu prietenii si flirtand cu clientele dintr-un bar din Johannesburg.

Campionul cu handicap Oscar Pistorius, inculpat pentru moartea manechinului Reeva Steenkamp, a fost surprins la prima iesire cu prietenii, dupa drama din 14 februarie, potrivit Le matin.

Alcool si complimente

Sportivul de 26 de ani, cu un "aer destins" a fost zarit in doua restaurante, unde a consumat bauturi alcoolice alaturi de prietenii sai. Oscar Pistorius a fost insotit de garzile sale de corp, iar din grupul sau a facut parte si un bogat om de afaceri din Africa de Sud.

Unul dintre clientii celui de-al doilea restaurant unde si-a facut aparitia Pistorius, a marturisit pentru jurnalul Sunday Times ca atletul "inghitea cocteiluri si facea pe cuceritorul".

Anneliese Burgess, agentul publicitar al sportivului, a declarat ca aceasta iesire a reprezentat o tentativa de a "relua relatiile cu prietenii sai si cu cei ai manechinului Reeva", si ca sportivul si grupul sau au schimbat primul restaurant datorita "interesului prea mare starnit".

Acuzat de crima

Manechinul Reeva Steenkamp, 29 de ani, iubita sportivului, a fost omorata cu patru gloante trase prin usa de la baia din locuinta sportivului din Pretoria. Acuzat de moartea acesteia, Pistorius a fost eliberat pe cautiune pe 22 februarie.

Atletul va trebui sa apara din nou in fata judecatorilor pe 4 iunie, apararea sa mizand pe varianta unui accident.

Oscar Pistorius reprezinta primul sportiv cu handicap care a primit acordul de a concura la competitii sportive, alaturi de ceilalti atleti fara probleme. Folosind proteze speciale in locul picioarelor care i-au fost amputate la scurt timp dupa nastere, tanarul a reprezentat mandria Africii de Sud prin rezultatele obtinute, inainte de aceasta drama petrecuta in februarie.

Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
#Oscar Pistorius iesire restaurant, #Oscar Pistorius criticat comportament, #Oscar Pistorius acuzat crima , #stiri Olimpiada