Intesata de vedete, Oltchim viseaza la Liga Campionilor

Luni, 20 August 2012, ora 19:20
2050 citiri
Intesata de vedete, Oltchim viseaza la Liga Campionilor
Foto: arhiva

Oltchim Ramnicu Valcea, campioana Romaniei la handbal feminin, s-a reunit luni, pentru prima data, in formula completa, cu toate vedetele.

Optimisti, sefii echipei in care s-a investit masiv in ultimele luni, anunta ca "galacticele" noastre au sanse mari sa castige Liga Campionilor.

"E drept ca Oltchim a avut mereu loturi valoroase dar ganditi-va ca pana acum cativa ani nu reuseam sa ne calificam mai departe de faza grupelor Ligii Campionilor. In acest sezon cred ca putem castiga trofeul. Spun asta pentru ca am fost la un pas sa jucam o noua finala si in sezonul trecut.

Daca tineam de cele 7-8 goluri avans pe care le-am avut in turul cu Gyor, daca o aveam in retur pe Marija Jovanovic eu cred ca jucam ultimul act. Acum cred ca avem cea mai buna echipa din istorie. Stam bine pe toate posturile si Oltchim va fi o echipa nu greu ci foarte greu de invins, fie ca vom juca pe propriul teren, fie ca o vom face in deplasare", a declarat presedintele Oltchimului.

La randul lor, vedetele echipei sunt incantate de atmosfera gasita la Valcea.

"Sper ca aici sa fie la fel de aproape ca la Buducnost. Voi vedea cum va fi la primul meci, dar sper ca suporterii sa ne sustina precum o fac cei de la Podgorica", a spus Katarina Bulatovici, potrivit DolceSport.

Muntenegreana a fost completata de Allison Pineau, cea mai buna handbalista din lume in 2009.

"Pentru mine nu e greu, am venit sa castig Liga Campionilor. E ca un vis pentru mine. In Franta lucrurile sunt diferite in toate privintele. Viata e buna, dar pentru handbal este diferit fata de ce e aici. Sper ca aici sa-mi fie bine si sa castig Liga Campionilor", a spus Pineau.

Lotul Oltchimului s-a reunit pentru prima data in formula completa sub comanda antrenorului Jakob Vestergaard.

La sfarsitul acestei saptamani, campioana Romaniei va lua drumul Ungariei, acolo unde va participa la un puternic turneu de pregatire alaturi de gruparile Buducnost Podgorica (Muntenegru), Mercator Ljubljana (Slovenia), FTC Rail Cargo Hungaria (Ungaria) si Rostov Don (Rusia).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că trimiterea sa în judecată de către procurorii DIICOT în dosarul "Veranda" nu este "o surpriză foarte mare",...
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
#Oltchim Liga Campionilor 2012 2013, #vedete Oltchim, #lot Oltchim 2012 , #Liga Campionilor