Oltchim s-a calificat in semifinalele Ligii Campionilor

Duminica, 04 Martie 2012, ora 19:30
6659 citiri
Oltchim s-a calificat in semifinalele Ligii Campionilor

Oltchim Ramnicu Valcea s-a calificat, duminica seara, in semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin, dupa ce a invins, scor 30-26, pe Krim Ljubliana, in etapa a 5-a a Grupei principale II.

In urma acestui succes, valcencele au ajuns la 7 puncte stranse in primele 5 etape si nu mai pot pierde calificarea in primele patru echipe ale Europei.

Confruntarea de la Valcea a fost echilibrata doar in prima repriza, cand slovencele au reusit sa se tina aproape de jucatoarele antrenate de Radu Voina.

In rerpiza secunda, campioanele Romaniei, cu Luminita Hutupan intr-o forma excelenta, s-au distantat si au castigat la pas si fara emotii partida.

Pentru Oltchim urmeaza acum ultimul meci din grupe, cu Buducnost, care va conta insa doar pentru statistici.

In semfinalele programate in aprilie, Oltchim Ramnicu Valcea va da piept, foarte probabil, cu unguroaicele de la Gyor, clasate pe primul loc in cealalta grupa principala.

Ati putut urmari, in format LIVE score, pe site-ul Ziare.com, intalnirea dintre Oltchim Ramnicu Valcea si Krim Ljubljana, din etapa a 5-a a Grupei principala II a Ligii Campionilor la handbal feminin.

Oltchim - Krim 30-26 (17-15)

*partida a inceput la ora 18:00 si s-a sfarsit 19:30.

INFO: In cazul unei victorii sau macar a unui rezultat de egalitate, Oltchim obtine calificarea in semifinalele Ligii Campionilor.

INFO: In tur, in Slovenia, romancele s-au impus cu 31-25.

INFO: Clasamentul in Grupa principala II a Ligii Campionilor, inaintea etapei a 5-a: 1. Buducnost - 8 pct, Oltchim - 5 pct, 3. Krim - 2 pct si 4. Metz - 1 pct. Primele doua echipe clasate obtin calificarea in semifinale.

Avancronica intalnirii Oltchim - Krim

In etapa urmatoare, programata pe 11 martie, Oltchim va juca in Muntenegru, cu Buducnost Podgorica.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Oltchim semifinale Liga Campionilor, #Oltchim victorie Krim, #LIVE Oltchim Krim Ljubljana, #Oltchim Krim Liga Campionilor , #Liga Campionilor