Inca un transfer de marca la Oltchim

Duminica, 29 Aprilie 2012, ora 10:43
1428 citiri
Inca un transfer de marca la Oltchim
Foto: CS Oltchim

Oltchim Ramnicu Valcea, campioana Romaniei la handbal feminin, a realizat un nou transfer de marca.

Alexandrina Cabral Barbosa, fosta jucatoare a celor de la Rulmentul, a decis sa plece din Spania, de la Itaxo, pentru a reveni in handbalul romanesc, la echipa campioana.

"Sunt foarte bucuroasa ca ma intorc in Romania. Cu atat mai mult cu cat revenirea mea se face la un club ca Oltchim, important si foarte serios in Europa, unde preocuparea pentru sport si performanta ca si pentru jucatoare este foarte mare.

Am avut mai multe oferte primite de la diferite cluburi de top - asta imediat dupa ce am decis sa parasesc Itxako, incercand o noua provocare - dar am ales Oltchim pentru ca proiectul oferit si explicat de cei de acolo mi-a placut cel mai mult. Cunosc jucatoarele din Romania in marea lor majoritate dar ca prietena apropiata pot spune ca imi este Oana Chirila.

La Oltchim voi avea aceasi dorinta ca si clubul: sa castigam Liga Campionilor. In acelasi timp va trebui sa constientizam faptul ca fiecare din echipele participante in aceasta prestigioasa competitie isi doresc acelasi lucru. De aceea va fi foarte dificil, nu si imposibil. Cred ca prin munca, rabdare si mult efort, Oltchim isi va realiza dorinta deoarece are potential si valorile necesare", a explicat Barbosa.

Alexandrina Barbosa a semnat un contract valabil un sezon cu cei de la Oltchim, intelegerea putand fi prelungita inca un an sau doi daca gruparea valceana va avea succes in Champions League.

Barbosa a jucat, cu Itaxo, finala de anul trecut a Ligii Campionilor, insa a pierdut-o la limita in fata celor de la Larvik.

Pana acum, Oltchim a mai perfectat transferurile frantuzoaicelor Pineau si Leynaud.

M.D.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Barbosa transfer Oltchim, #Alexandrina Barbosa Oltchim, #transferuri Oltchim 2012 , #transferuri