Ziare.com

Videanu: Avocatii lucreaza inca la plangerea privindu-l pe Ponta si cazul Oltchim

Luni, 01 Octombrie 2012, ora 13:44

   

Videanu: Avocatii lucreaza inca la plangerea privindu-l pe Ponta si cazul Oltchim
Adriean Videanu a declarat luni ca analiza existentei banilor in cazul Oltchim reprezinta "o problema falsa", deoarece problema de fond este "eroarea incredibila" pe care a facut-o guvernul, precizand ca avocatii se ocupa de plangerea penala pe care urmeaza sa o depuna impotriva primului ministru.

"Parerea mea ca aceasta analiza a existentei banilor (in cazul Oltchim n.r.) reprezinta o problema falsa. Problema de fond este eroarea incredibila pe care a facut-o Guvernul prin aceasta procedura absolut nefireasca de privatizare", a spus presedintele interimar al PDL Bucuresti.

"Cum e posibil sa se vina fara o garantie, fara dovada? Sa vina oricine de pe strada sa liciteze, sa nu faci conversia creantei (conversia creantei AVAS in actiuni n.r.). Este o nebunie intrega, intreaga procedura de licitatie. Guvernul este singurul vinovat, Guvernul Ponta. Nu cei care au licitat, ci Guvernul Ponta care a instituit si a creat aceste proceduri. Guvernul ar fi trebuit sa-si ia masuri de masuri de siguranta inainte. Trebuia depusa o garantie de buna executie a acestui contract. Acuma vii, dupa ce ai parcurs toata procedura, sa constati ca nu au banii?", a comentat fostul minsitru al Economiei.

Fiind intrebat cine ar trebui sa raspunda pentru situatia creata in cazul privatizarii Oltchim, Videanu a spus ca "Guvernul Ponta si toti cei care au facut intreaga procedura". "Guvernul Ponta si toti cei care au facut intreaga procedura. Sunt vinovati de la primul-ministru pana la cel care a fundamentat intreaga procedura", a fost raspunsul lui.

Referitor la plangerea penala pe care Adriean Videanu a anuntat ca o va depune impotriva lui Victor Ponta daca nu prezinta public argumentele pentru care a modificat conditiile de privatizare ale Oltchimului, democrat-liberalul a sustinut ca "este in lucru, juristii si avocatii se ocupa".

Sursa: rNews

Articol citit de 1879 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Sa intelegem ca Videanu nu se lasa acuzat fara dovezi temeinice si

ii pregateste un proces penal lui Ponta?
Oare va primi Ministerul Public de la Presedentie acceptul pentru urmarirea penala a Premierului?
Sau actiunea in justitie urmeaza sa intre pe pe rol dupa ce Ponta nu va mai fi premier ci doar deputat ca sa fie aparat de catre membrii Parlamentului de cererea de urmarire penala?
Devine din ce in ce mai interesanta lupta politica din Romania!

 

interesanta ar fi daca

as urmari doar un film cu aceasta poveste incredibila, dar asa, sa participi in direct este curat SF.

punguta cu 2 bani si

alte povesti nemuritoare cu Pacala si Tandala, Ursul pacalit de vulpe etc. pe care folclorul nostru inteligent le-a creat, sunt acum de mare actualitate , prin excelentul povestitor , om de TV , lider politic si candidat la presedintia tarii care este DD. "Vivat natiune, halal sa-ti fie!"

 

eu am incredere in domnul Videanu ,

este un economist foarte bun.Astfel sint inlaturati investitorii Romani capabili, prin actiunile unui guvern incompetent ,condus de un incompetent si plagiator .

 

din eroare in eroare ...hai ce..

mai este de VANZARE??In Noiembrie la VOTARE!!!!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor