Autostrada Soarelui va avea benzinarii, din septembrie

Marti, 26 August 2008, ora 17:49
1213 citiri
Autostrada Soarelui va avea benzinarii, din septembrie

Benzinariile mobile ale companiilor OMV, Rompetrol si Petrom vor fi amplasate pe ambele sensuri de pe Autostrada Soarelui in cel mult o luna, a declarat, marti, directorul de comunicare al CNADNR, Stefan Szobotka.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a semnat contractele de concesionare, lucrari si servicii necesare asigurarii alimentarii cu carburanti a mijloacelor de transport care tranziteaza Autostrada A2 Bucuresti-Cernavoda, pentru loturile 2,3,4 si 5, informeaza NewsIn.

"Rompetrol a semnat deja contractul de concesiune, urmand ca in cursul saptamanii viitoare sa semneze si celelate doua companii, respectiv OMV si Petrom", a spus Stefan Szobotka.

Acesta a adaugat ca Lotul 2 a fost atribuit companiei OMV, Lotul 3 companiei Rompetrol, Lotul 4 Petrom si Lotul 5 Rompetrol.

Reprezentantul CNADNR a precizat ca pentru Lotul 1, castigat de OMV, procedura a fost suspendata, dar nu a oferit detalii.

Pentru Lotul 2, reprezentat de spatiile situate la kilometrul 66+800, pe ambele sensuri de mers ale autostrazii a fost desemnata castigatoare compania OMV. Contractul este in valoare de 2,48 milioane euro, cu o durata de concesiune de 20 de ani, iar durata de montare a statiilor mobile este de 31 de zile.

Contractul pentru Lotul 3 a fost semnat cu Rompetrol cu o valoare de circa patru milioane euro, cu o durata de concesiune de 15 ani, iar durata de montare a statiilor mobile este de sase zile. Lotul 3 este situat la kilometrul 88+300.

Lotul 5 situat la kilometrul 139+830 este atribuit tot companiei Rompetrol care a semnat un contract in valoare de aproape 4,5 milioane euro, cu o durata de concesiune de 15 de ani, iar durata de montare a statiilor mobile este de sase de zile.

Lotul 4, concesionat de Petrom, este situat la kilometrul 111+770, iar contractul semnat are o valoare de 2,4 milioane euro, cu o durata de concesiune de 20 de ani, iar durata de montare a statiilor mobile este de 32 de zile. Contractele de concesiune de lucrarile publice si servicii au fost atribuite prin licitatie deschisa.

Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Cu ocazia conferinței Google I/O 2024, noua versiune a smartphone-ului Pixel, modelul 8a, face deja valuri înainte de lansarea oficială, datorită unei prezentări video neoficiale care...
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
#benzinarie, #mobila, #Petrom, #Rompetrol, #OMV, #instala, #Luna, #viitoare , #benzinarii