OMV va angaja 1.600 de persoane, in Romania si in alte tari

Joi, 01 August 2013, ora 16:08
4877 citiri
OMV va angaja 1.600 de persoane, in Romania si in alte tari
Foto: arhiva

Grupul petrolier OMV a anuntat ca intentioneaza sa angajeze 1.600 de persoane pana in 2016. Noile posturi scoase la concurs vor fi accesibile si romanilor.

Se cauta persoane cu studii superioare, calificate in domeniul tehnic, pentru Dezvoltarea sectorului de Explorare si Productie.

"Dezvoltarea planificata pentru sectorul de explorare si productie a petrolului si gazelor naturale va creste necesarul de angajati al companiei cu aproximativ 1.600 de persoane calificate in domeniul tehnic, pana in 2016. Printre persoanele vizate de companie se numara indeosebi specialisti si absolventi ai invatamantului superior", se arata in comunicatul remis Ziare.com.

Potrivit reprezentantilor OMV, vor fi create noi locuri de munca si pentru absolventi, nu numai pentru cei cu experienta dovedita in domeniu.

"OMV intentioneaza sa recruteze atat la nivel national, cat si la nivel international. Compania isi propune sa angajeze nu doar persoane cu experienta in domeniu, ci si absolventi ai universitatilor de geostiinte si inginerie petroliera, oferindu-le tinerilor oportunitatea de a-si construi o cariera in sectorul tehnic", se mai arata in comunicat.

OMV a pus bazele unor noi cai pentru dezvoltare, prin investitii semnificative in

Norvegia si Marea Neagra. Pentru acestea dar si alte proiecte internationale, compania va recruta noi angajati. In urmatorii ani, peste doua miliarde de euro vor fi investiti anual in productia de petrol si gaze naturale.

Grupul austriac, actionarul majoritar al OMV Petrom, este partener in dezvoltarea campurilor de gaze Aasta Hansteen si Zidane din Marea Norvegiei, activitatile presupunand dezvoltarea unei platforme masive de gaze naturale, de ultima generatie.

"In Marea Neagra, OMV dezvolta in prezent ceea ce ar putea reprezenta cea mai mare descoperire de gaze naturale din istoria companiei", se mai arata in comunicat.

A.C.

Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#OMV Petrom angajari posturi libere, #OMV angajari tehnic absolventi , #stiri OMV