Opel a lansat Astra Sports Tourer si Corsa facelift in Romania

Vineri, 17 Decembrie 2010, ora 16:46
1464 citiri
Opel a lansat Astra Sports Tourer si Corsa facelift in Romania

Opel a organizat joi lansarea in Romania a lui Astra Sports Tourer si a lui Corsa facelift. Ambele modele sunt disponibile pentru comanda, iar livrarile vor incepe din ianuarie.

Opel a lansat in seara zilei de 16 decembrie modelele Astra Sports Tourer si Corsa facelift pe piata din Romania. Creatorii primului automobil break din Germania cer 16.450 de euro pentru versiunea entry-level a lui Astra Sports Tourer pe piata din Romania. Versiunea respectiva este echipata cu un motor 1.4 Ecotec de 100 CP si reprezinta nivelul de echipare Essentia. Nivelul de echipare Enjoy costa 16.830 de euro pentru aceeasi motorizare.

Cel mai scump Opel Astra Sports Tourer este echipat cu un motor 2.0 CDTI de 160 CP si beneficiaza de aportul unei tranmisii automate cu sase trepte. Versiunea respectiva este oferite in trei niveluri de echipare (deja cunoscute pentru fanii Opel) - Enjoy, Cosmo si Sport.

Primul dintre acestea costa 22.390 de euro cu TVA inclus, in timp ce nivelul de echipare Sport are un pret de plecare de 24.070 de euro cu TVA inclus. Versiunea testata de Automarket in cadrul lansarii internationale din Istanbul are un pret de 24.230 si este in nivelul de echipare Cosmo.

Dupa facelift-ul tehnic primit la inceputul anului, Corsa a primit si un facelift estetic, pentru a se incadra in normele estetice ale marcii din Ruesselsheim. Odata cu facelift-ul cei de la Opel au introdus si un motor nou, un CDTI de 1.3 litri si 95 CP, care pune in miscare versiunea ecoFLEX a lui Corsa. De data aceasta, motorul vine cu sistemul Start/Stop in standard si promite un consum mediu de 3.5 litri la suta de kilometri. Emisiile de CO2 au fost reduse si ele, atingand 94 de grame per kilometru. Unitatea beneficiaza de un turbocompresor cu geometrie variabila si ofera 190 Nm intre 1.750 rpm si 3.250 rpm. Propulsorul beneficiaza de un filtru de particule in standard si de un sistem de control al emisiilor cu "bucla inchisa", nemaintalnit pe un model de clasa mica pana in prezent.

Cei de la Opel au introdus si tehnologia AFL pe Corsa facelift, care ofera un plus de vizibilitate in toate conditiile intalnite pe sosea. Pe langa asta, modelul este oferit in continuare cu un volan incalzit, iar sistemul de asistenta la pornirea din rampa a fost implementat si pe Corsa. Sistemul FlexFix este oferit in continuare si pentru Corsa Facelift, iar clientii pot opta si pentru un plafon panoramic.

Interiorul a primit materiale noi si un bord texturat. Nivelul de echipare Enjoy este disponibil in doua culori diferite, iar bordul si panoul de instrumente ofera un efect in doua tonuri care ii ofera soferului un sentiment de armonie. Optional, cei de la Opel ofera sistemul Touch&Connect pentru Corsa, care ofera un ecran touchscreen de 5 inch, conexiune Bluetooth, iPod si USB, GPS pentru 27 de tari si sapte difuzoare de 4x20 wati. Paleta de culori a fost marita, iar Opel a adaugat pachetul Linea, care ofera jante din aliaj de 17 inch vopsite in culori asortate cu caroseria si echipeaza modelul de clasa mica din Ruesselsheim cu doua dungi laterale de dimensiuni mari. Debutul in Romania va avea loc in 2011, iar pretul de pornire este de 9.314 euro cu TVA inclus.

Continuarea pe Automarket.ro

Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Marii bogătași și finanțatori de la New York, Londra sau Hong Kong tânjesc chiar pentru o întâlnire de doar 10 minute cu unul dintre cei mai căutați bărbați din Orientul Mijlociu....
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm a anunțat recent lansarea noii platforme Snapdragon X Plus, destinată laptopurilor, promițând performanțe remarcabile, durată extinsă de viață a bateriei și capacități avansate...
#Opel Astra Sports Tourer, #Opel Corsa facelift, #Opel Astra Romania, #modele noi Opel, #lansare Opel Romania , #modele