Ziare.com

Opel recheama sute de masini in service, in Romania

Marti, 30 August 2011, ora 08:03

   

Opel recheama sute de masini in service, in Romania
Opel inceput o campanie de rechemare la service, in Romania, pentru peste 400 de automobile cu posibile probleme de soft, la capacul de la airbag, la rezervor sau la sistemul de prindere a rotii de rezerva.

Constructorul german a identificat o posibila defectiune la 428 de masini Astra J, fabricate in 2011, la care s-ar putea ca indicatorul de avertizare a defectiunii semnalizarii sa nu functioneze din cauza softului, anunta Financiarul.

Reparatia dureaza maximum o ora, timp necesar reprogramarii modulului de control al echipamentelor electronice din habitaclu.

De asemenea, producatorul marcii a procedat la o rechemare restransa pentru 14 Agila, produse in Polonia. La respectivul model pot sa apara, in anumite conditii de mediu, cazuri de coroziune a rezervorului de combustibil, avand ca rezultat chiar scurgeri de combustibil.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/ angajat. Afla mai multe AICI!

Mai sunt aduse la service patru Opel Corsa D, produse la uzina din Spania, deoarece capacul airbagului pasagerului nu se incadreaza in specificatii si se poate desprinde din plansa de bord la actionarea airbagului, precum si doua exemplare Movano, la care ar putea fi probleme cu sistemul de sustinere a rotii de rezerva.

Intre producatorii auto campioni la rechemari, in acest an, sunt cei de la Toyota, acestia fiind urmati de Chevrolet, Renault, Fiat si Mitsubishi.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2343 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor