Ce-si doreste Oprah de Craciun?

Joi, 25 Decembrie 2008, ora 12:58
2365 citiri
Ce-si doreste Oprah de Craciun?

Ce cadou ii cumperi de Craciun unei femei care are o avere de 2,7 miliarde de dolari?

In fiecare an, pentru a evita confuziile, Oprah intocmeste o lista cu lucrurile ei preferate si dedica un intreg episod al show-ului sau de televiziune pentru a impartasi cu telespectatorii ce-si doreste de Craciun.

Potrivit Forbes, "Lista cu lucrurile favorite ale lui Oprah" este de fapt o adevarata "Biblie" a lucrurilor care sunt "in tendinte".

In alti ani, Oprah a ales deserturi extravagante, ceasuri cu diamante, Blackberry, iPod-uri si cizmele Ugg, ba chiar si un frigider in valoare de 3.799 de dolari.

Anul acesta insa regina talk show-urilor americane a renuntat la lucrurile materiale, in ton cu criza economica, si s-a concentrat pe cele spirituale.

Cutiile cu multumiri

Unul dintre cadourile preferate de Oprah este asa-zisa "cutie cu multumiri", o colectie de ganduri, impresii si dorinte scrise de cei dragi si puse intr- o cutie.

Invita un grup de prieteni la tine si incurajeaza-i sa scrie pe o bucatica de hartie lucrurile care le plac cel mai mult la ceilalti apoi puneti fiecare gand intr-o cutiuta. Fiecare dintre voi va pleca de la reuniune cu o colectie de ganduri bune care iti vor aminti mereu de ce te iubesc prietenii si familia.

Hiturile de Craciun din 2008

Pentru o atmosfera perfecta de Craciun, Oprah alge hiturile de Craciun din 2008, o colectie pusa laolalta chiar de ea.

Cutiile cu comori

Acestea sunt colectii de flecustete care iti amintesc de cineva drag, organizate intr-o cutie de amintiri. Orice poate intra acolo, de la decupaje din ziare sau caiete, la desenele copilului tau.

Conuri de ciocolata calda

Acest desert ieftin, dar gustos este compus dintr-un con de inghetata, umplut cu ciocolata calda.

Petrecerile la care schimbi haine

Ceea ce este gunoi pentru cineva poate fi comoara altcuiva, asa ca petrecerile la care se face schimb de haine, accesorii, posete sau jucarii sunt o ocazie buna sa-ti improspatezi garderoba sau sa gasesti idei de cadouri.

O carte grozava

Mos Craciun a mai adus si pana acum carti de Craciun, insa un volum bine ales nu se demodeaza niciodata.

Maria Ionescu

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Cătălin Cîrstoiu va lămuri totul în legătură cu candidatura sa la Primăria Capitalei într-o conferința de presă, este mesajul public al coaliției PSD-PNL. În spatele ușilor,...
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au luat act marţi, 16 aprilie, de scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis prin care informează Parlamentul că a aprobat...
#Oprah cadouri Craciun , #stiri Oprah