Dieta pentru care Oprah face lobby

Joi, 30 Octombrie 2008, ora 10:15
6478 citiri
Dieta pentru care Oprah face lobby

Oprah Winfrey, despre care se stie ca face eforturi pentru a-si tine greutatea sub control, a gasit o dieta in care crede cu tarie si pe care vrea sa o impartaseasca lumii intregi.

Este vorba despre dieta doctorului Peter D'Adamo, un guru in domeniu, care sustine ca genele sunt responsabile pentru acumularea kilogramelor, dupa cum relateaza Daily Mail. El a impartit oamenii in sase grupe, fiecare cu dieta proprie.

Ce dieta ti se potriveste?

1. Vanatorul: inalt, slab, exces de adrenalina si energie, sensibil la alergii si atacuri de astm. Poti manca: alimente cu continut scazut de gluten si carne. Alimente: vita, miel, somon, branza, orez brun, broccoli, grepfruit. Evita: alune, cereale, seminte

2. Profesorul: Puternic, musculos, tolerezi o gama larga de bacterii. Poti manca: carne alba si peste, alege o dieta pe baza de plante. Alimente: curcan, peste alb, fasole neagra, mazare, tofu, ulei de masline, avocado, morcovi. Evita: mancaruri cu zahar si carbohidrati albi.

3. Exploratorul: musculos, aventuros, spate lat, solduri inguste. Cel mai probabil nu tolerezi cofeina si alcoolul. Poti manca: mancaruri care contin cupru, cum ar fi legumele si ficatul, fasole, branza si carne. Alimente: ficat, miel, mozarella, linte, pastarnac, ghimbir, zmeura. Evita: alcoolul, cafeaua, calmantele.

4. Culegatorul: Plinut, chiar si atunci cand nu esti supra-ponderal. Tendinta spre obezitate. Poti manca: alimente cu continut ridicat de proteine. Alimente: miel, curcan, oua, calcan, branza, spanac, nuci. Evita: mancaruri prajite sau preparate la cuptorul cu microunde.

5 . Razboinicul: Lung, desirat, aspect tanar si sanatos. Poti manca: dieta pe baza de plante. Alimente: biban, branza, alune, tofu, ulei de nuci, conopida. Evita: painea alba, pastele, lactatele cu multa grasime si carnea.

6. Nomadul: osatura pronuntata, musculos, cu picioarele mai lungi decat trunchiul. Sistem imunitar slabit. Poti manca: alimente bogate in acizi grasi, cum ar fi somonul si scrumbia, carnea rosie si lactatele. Alimente: vita, ficat, hering, caviar, branza cheddar, alune pecan. Evita: glutenul, ovazul, secara.

3 alimente care NU trebuie să-ți lipsească din dieta primăvara aceasta
3 alimente care NU trebuie să-ți lipsească din dieta primăvara aceasta
Primăvara mult așteptată este sezonul ideal să ne apucăm de slăbit și nu doar din cauză că se apropie sezonul de plajă! Primăvara, metabolismul bazal este accelerat, favorizând...
Spanacul, mai mult decât o sursă de fier. Dieta care te ajută să scapi de 3 kilograme în 5 zile!
Spanacul, mai mult decât o sursă de fier. Dieta care te ajută să scapi de 3 kilograme în 5 zile!
Spanacul este o adevărată minune pentru sănătate. Pe lângă beneficiile sale nutritive uimitoare, acesta este ideal pentru a da jos kilogramele în plus. Acesta conține potasiu, magneziu,...
#dieta, #Oprah Winfrey, #gene, #grupe, #Peter D Adamo , #stiri Oprah