Luptele celebritatilor cu kilogramele (Galerie foto)

Vineri, 12 Octombrie 2012, ora 20:52
4760 citiri
Luptele celebritatilor cu kilogramele (Galerie foto)

Vedetele sunt toate niste dive inzestrare de natura cu un corp perfect, care se mentine fara cel mai mic efort si care arata intotdeauna ca la carte... Nu acesta este intotdeauna adevarul.

Unele dintre celebritati s-au luptat toata viata cu kilogramele in plus si au facut eforturi considerabile de a se mentine in forma, dupa cum arata NY Daily News. Au existat insa si destul cazuri de celebritati care au pierdut, cel putin la un moment dat, aceasta lupta:

Kirstie Alley, la 60 de ani, poate sa spuna ca a pierdut si castigat nenumarate batalii cu grasimea. Acum a slabit in jur de 50 de kilograme si spune ca se simte in elementul ei.

Daca ai trece pe strada pe langa Jonah Hill, este posibil sa nu-l recunosti acum, cu noua lui silueta prezentata la ESPY Awards, din New York. Actorul in varsta de 27 de ani a slabit in jur de 20 de kilograme din decembrie anul trecut, prin dieta si exercitii fizice. El spune ca a facut asta pentru ca este important sa fie sanatos. "Nu as spune ca este cea mai amuzanta experienta din viata mea, dar imi face placere. Daca mananc ceva nesanatos, acum, ma simt ciudat si corpul ma doare".

Fat Joe are nevoie de o alta porecla, pentru ca a dat jos in jur de 40 de kilograme. A facut acest pas dupa ce i-au murit 7 prieteni in jurul varstei de 30 de ani, din cauza atacurilor de cord, anul trecut.

Christina Aguilera a capatat niste forme mai pronuntate in ultima perioada, dupa cum s-a vazut la evenimentul la care a asistat, pe 25 septembrie in Los Angeles.

Ricky Gervais si-a schimbat foarte mult corpul, slabind mult in ultima perioada si definindu-si muschii.

John Hopkins, la cei 73 de ani ai sai, este in continuare interesat de felul in care arata si a adoptat o dieta de 800 de calorii pe zi pentru a da jos 34 de kilograme.

Tracy Morgan nu a fost niciodata masiv, dar avea un abdomen proeminent, care il deranja, asa ca a slabit 5 kilograme in doua saptamani.

John Goodman arata prezentabil acum, dar mai demult cantarea 181 de kilograme. In plus, la cei 57 de ani ai sai, nu este prima tentativa de a slabi, ci a mai incercat asta de cateva ori, dar s-a ingrasat la loc.

Jennifer Hudson, castigatoare a premiilor Grammy si ale Academiei, a slabit si ea considerabil. Se fereste sa spuna o cifra precisa, dar imaginile vorbesc de la sine.

Din aceste imagini se poate vedea foarte clar cu Jessica Simpson slabeste si se ingrasa in mod constant. In prezent, nu crede ca este ceva in neregula cu felul in care arata.

Geena Davis a avut si ea o perioada in care corpul i-a luat-o razna, dar la 53 de ani a aparut din nou stralucitoare in lumina reflectoarelor, la premiera de la "Accidents Happen".

Britney Spears a avut o perioada in care nu mai arata deloc sexy pe scena. In 2008, insa, a renuntat la zahar, chiar si la sucuri si fructe, si a lucrat 5 zile pe saptamana cu un antrenor personal, recapatandu-si formele de invidiat.

Poate ca lupta niciunui star cu greutatea nu a mai fost atat de mediatizata precum cea a lui Oprah Winfrey, care a slabit zeci de kilograme, dar s-a ingrasat la loc.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#vedete variatii greutate, #vedete ingrasare slabire, #celebritati variatii kilograme, #vedete probleme greutate , #stiri Oprah