Lucrarile de reabilitare de la Maternitate si cele de construire a centrului de interventie cardio-vasculara Viva Anima, aproape gata (FOTO)

Vineri, 26 Iulie 2013, ora 08:49
195 citiri
Viitoarele mamici se vor simti la Maternitatea din Oradea mai bine decat intr-o clinica din Ungaria. Asta pentru ca lucrarile de renovare ale Clinicii de Obstetrica-Ginecologie se apropie de final.
Directorul Gheorghe Carp a precizat, joi, intr-o conferinta de presa, ca s-au finalizat lucrarile exterioare de termoizolatie, care vor duce la economisiri cu energia termica pe timpul iernii, dar si lucrarile de refacere a podului. De asemenea, 3 din cele 4 sectii de la etajele I si II, aflate in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.