Înapoi la listarea arhivei

01 Octombrie 2011 - FC Bihor evolueaza la Targoviste

Dupa rezultatul de egalitate inregistrat etapa precedenta pe teren propriu, in compania concitadinei Luceafarul Oradea, formatia FC Bihor se pregateste acum de jocul din runda cu numarul 7 a

01 Octombrie 2011 - Prima casa independenta energetic din Bihor

O casa darapanata din comuna Rosia a fost reabilitata respectand arhetipul caselor traditionale, dar si mediul inconjurator.

01 Octombrie 2011 - Targul palincarilor si Festivalul Vinului au priza la oradeni

Zeci de producatori de vin si palinca si-au instalat, vineri, tabara generala in Parcul 1 Decembrie, la Festivalul Vinului si Targul Palincarilor, cuprinse in festivalul Toamna Oradeana.

01 Octombrie 2011 - Surpriza la examenul pentru sefia Serviciul Judetean de Ambulanta Bihor

Daniela Petrisor este noul manager al Ambulantei Bihor.

01 Octombrie 2011 - Artistii oradenii au coborat din nou in strada

Vineri, cu ocazia traditionalei expozitii in aer liber, organizata pe Pietonala, in cadrul Toamnei Oradene, de catre Centrul Judetean pentru Promovarea si Conservarea Culturii Traditionale (CJCPCT)

01 Octombrie 2011 - Dealul Ciuperca ar putea fi transformat intr-o gradina publica, cu bani europeni

In cadrul sedintei Consilului Local de joi, consilierii locali au aprobat proiectul municipalitatii cu privire la amenajarea unei gradini publice pe Dealul Ciuperca. Reprezentantii Primariei Oradea

01 Octombrie 2011 - Spectacolul lui Tudor Chirila nu i-a impresionat pe oradeni

Tudor Chirila a jucat, vineri seara, in fata unei sali pline, rolul unui dirijor genial, dar singur, in spectacolul "Preludiu si Liebestod", inscris in concursul Festivalului de Teatru Scurt.