Înapoi la listarea arhivei

06 Martie 2012 - "Oradea rade cu UNPR", care si-a anuntat un candidat controversat la Primarie

UNPR este prima formatiune care si-a anuntat candidatul la Primaria Oradiei, in persoana unui medic angajat la Casa de Pensii, la comisia de expertizare in gradul de handicap.

06 Martie 2012 - Aproape 300 de locuri de munca pentru bihoreni, in Germania

Nemtii isi cauta forta de munca in Bihor.

06 Martie 2012 - Baschetbalistele de la CS "Mihai Eminescu", calificate de pe primul loc la turneul final al CN U15

Echipa oradeana de baschet feminin a CS "Mihai Eminescu" Oradea si-a continuat parcursul excelent din cadrul Campionatului National U15, cu o noua victorie la scor.

06 Martie 2012 - O luna de curatenie de primavara pentru Oradea

Ca primavara sa fie bine-intampinata la Oradea, autoritatile demareaza campania de curatenie de primavara.

06 Martie 2012 - Aradean judecat pentru ca exploata prin munca bihoreni, obligandu-i sa stea in conditii inumane

Politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Oradea - Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Oradea au

06 Martie 2012 - Cupa Stana de Vale la snowmobil

Evenimentul are loc sambata si este organizat de Emfextrem la Stana de Vale.

06 Martie 2012 - 18 tone de legume confiscate de Garda Financiara Bihor

Joi,la punctul de trecere a frontierei Bors, comisarii Garzii Financiare Bihor au confiscat 18.523 kg legume-fructe in valoare totala estimata la 25.240 lei, deoarece au constatat ca in documentele

06 Martie 2012 - Ilinca Vandici a pozat aproape goala la inceputul carierei

Pe cand avea 20 de ani si se afla la inceputul unei cariere de fotomodel, bihoreanca Ilinca Vandici a pozat mai putin imbracata, cu sanii la vedere.

06 Martie 2012 - Sarbatoare pentru ele: Unde e de iesit pe 8 martie

De 8 martie, fie soti, iubiti, copii sau colegi, barbatii le daruiesc femeilor din jurul lor mici cadouri care sa simbolizeze dragostea ori aprecierea lor.

06 Martie 2012 - Livia Jurcan, mama gemenelor implicate in accidentul provocat de Paprika: Tinerilor, nu conduceti bauti!

Asociatia Victimelor Accidentelor Rutiere (AsVAR) a organizat luni, in sala mare a Prefecturii, o dezbatere ce a avut ca scop constientizarea si responsabilizarea participantilor la trafic asupra

06 Martie 2012 - Datorie stearsa: Oradeanul impuscat de italian era specializat in escrocherii cu cecuri fara acoperire

Problemele financiare au intunecat mintile unui afacerist italian stabilit in Arad. Incoltit de creditori, Aldisio Zappa s-a razbunat, la randu-i, pe un partener din Oradea care ii datora 13.000 de

06 Martie 2012 - Denuntatorul avocatului Ioan Sava, santajat de catre un procuror oradean

Curtea de Apel Oradea a respins propunerea de arestare preventiva a avocatului Ioan Sava, acuzat de DNA de trafic de influenta, motivand ca banii primiti de acesta au reprezentat onorariu de succes.

06 Martie 2012 - Doar 78000 de fermieri cu suprafete mai mari de 10 hectare

In cei cinci ani de la aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, numarul fermierilor care beneficiaza de subventii europene a scazut cu 150 mii.

06 Martie 2012 - Biharia, in chingile Aparegio - Au semnat pentru iesire

Din 2.600 persoane cu drept de vot din Biharia, 1.515 s-au pronuntat pentru iesirea din Aparegio si desfacerea contractului de furnizare a apei cu Compania de Apa Oradea.

06 Martie 2012 - Locuri de munca vacante

AJOFM Bihor pune la dispozitia celor in cautarea unui loc de munca 80 de posturi vacante, dintre acestea 70 fiind disponibile la Agentia Locala Oradea.

06 Martie 2012 - Designerii oradeni si-au prezentat colectiile de primavara-vara la ERA Park

Creatiile semnate de tinerele creatoare de moda Astrid Tirlea, Florentina Kutlak, Laura Ciobanu, Mihaela Cirlugea, Cristina Brad, Adina Junc, Diana Ribana, Diana Barbur, Laura Viliga si Alina Gal

06 Martie 2012 - Maraton pe dealurile Oradiei, pentru iubitorii de ciclism

Asociatia Probikers Bihor organizeaza un maraton national de ciclism pe dealurile Oradiei, competitie la care sunt invitati sa participe orice bihorean. Maratonul, care va avea loc pe 21 aprilie, va