Înapoi la listarea arhivei

03 Mai 2012 - Greco-catolicii din Vasad au intrat in biserica din localitate cu jandarmii

Conflictul dintre credinciosii greco-catolici si cei ortodocsi din localitatea Vasad a luat o noua turnura. La o luna dupa incercarea nereusita de a intra in posesia bisericii din localitate,

03 Mai 2012 - Rockerii Cupidon: Holograf canta la Oradea

Nu putini sunt barbatii care si-au cucerit iubitele cu muzica lor si nu putine sunt fetele care s-au lasat vrajite de versurile dulci ale Holografilor, formatie "branduita" in ultimul deceniu ca

03 Mai 2012 - Gravida in luna a 9-a, implicata intr-un accident pe Calea Santandreiului

O oradeanca in varsta de 29 de ani a scapat ieftin dupa ce, gravida in luna a noua fiind, a fost implicata intr-un accident rutier pe Calea Santandreiului.

03 Mai 2012 - Prima victima a alegerilor: un candidat PDL din comuna Balc a murit de infarct

Presedintele Biroului Electoral de Circumscriptie Bihor nr. 5 a sesizat Biroul Electoral Central in legatura cu decesul unui candidat PDL la Consiliul Local al comunei Balc.

03 Mai 2012 - Si-a parasit familia din nou

Oradeanul Claudiu Anton Bulzan (35 ani) si-a parasit familia miercuri, intr-un magazin. El a mai plecat de acasa in repetate randuri, fiind gasit de politisti in localitati din tara.

03 Mai 2012 - Piata Cetate va fi acoperita cu copertina de catre o firma din Debretin

Piata Cetate va fi acoperita cu copertina de catre o firma din Ungaria. SC TARS-95 KFT din Debretin si-a adjudecat licitatia pentru acoperirea pietei pentru suma de 454.079 lei.

03 Mai 2012 - PDL-istii din Ineu au "dezertat" la PRM

Liderii PRM Bihor au declarat, joi, ca organizatia locala a PDL din comuna Ineu de Cris a decis sa paraseasca Partidul Democrat-Liberal si sa devina membri ai PRM.

03 Mai 2012 - Lupta acerba pentru un post in invatamant

Aproape 2.000 de cadre didactice si-au depus dosarele pentru concursul de ocupare a posturilor/catedrelor vacante/rezervate din invatamantul preuniversitar din acest an.

03 Mai 2012 - Expozitie de picturi, la OSC, pentru Sebastian Iftimi

Organizatia de Tineret a PDL Bihor (OTPDL) a initiat, miercuri, cu ocazia Zilei Nationale a Tineretului, vernisajul expozitiei de picturi "Arta pentru viata. Din solidaritate pentru tineri", menita

03 Mai 2012 - Oradenii invata sa danseze hip-hop cu Ritm-Mic si Get Lost

Doua din cele mai cunoscute si apreciate trupe de dans din Oradea, Ritm-Mic si Get Lost, invita oradenii la dans vineri, 4 mai, incepand cu ora 17:00 la Casa Tineretului din Oradea. Toti iubitorii

03 Mai 2012 - Trei juniori de la FC Bihor au fost convocati la lotul national

Trei jucatori ai Centrului de Copii si Juniori ai clubului FC Bihor au fost convocati la doua actiuni ale lotului national.

03 Mai 2012 - Liberalul Voloseniuc, ales presedinte CJ in locul lui Tirle. Kiss a refuzat postul

Una din ultimele reuniuni ale Consiliului Judetean ales in 2008 s-a consumat joi, cand reprezentantii din CJ au luat act de incetarea de drept a mandatului lui Radu Tirle ca presedinte, ca urmare a

03 Mai 2012 - Crosul Primaverii la Vadu Crisului, editia a VI-a

DJST Bihor si Primaria Vadu Crisului organizeaza vineri, cu incepere de la ora 10, traditionalul Cros al Primaverii, in localitatea Vadu Crisului.

03 Mai 2012 - Cu Audi Q7 furat din Spania

Frontieristii din PTF Valea lui Mihai au avut suspiciuni fata de autoturismul Audi Q7 cu care ucrainianul O.Z. (31 ani) a incercat sa intre sambata in tara.

03 Mai 2012 - Copii deblocati, incendii lichidate

Un copil blocat sambata in casa a fost salvat de pompierii din Beius. Ei au fost solicitati sa intervina la un apartament de la etajul doi al unui bloc de locuinte localitate.

03 Mai 2012 - Echipa "Lucian Blaga", aproape de calificarea in semifinalele "Campionii Liceelor - Trofeul FC Bihor"

La Stadionul Municipal "Iuliu Bodola" a continuat miercuri competitia organizata de FC Bihor cu prilejul implinirii a 110 de fotbal in Bihor si a 40 de ani de cand echipa fanion a judetului poarta

03 Mai 2012 - Vor pregati piloti la Ineu

Prima comuna din judet care are un aerodrom este Ineul. Acesta a fost inaugurat de 1 Mai cu un show aviatic de exceptie la care au participat 15 membri ai cluburilor aeronautice din tara.

03 Mai 2012 - Spectacol antrenant la Teatrul Arcadia

Trupa Arcadia va prezenta sambata, 5 mai, de la ora 11:00, premiera spectacolului "Capra cu trei iezi", de Ion Creanga, in regia artistica a lui Daniel Vulcu.

03 Mai 2012 - O medalie de bronz pentru sportivele de la Crisul la Cupa Europeana de cadeti la judo

Judoka oradeana Daniela David a inregistrat o evolutie remarcabila la intrecerile Cupei Europene de cadeti, desfasurate in perioada 27-29 aprilie la Pitesti.

03 Mai 2012 - Exploatatii modernizate pe bani europeni

Fermierii bihoreni sunt asteptati sa depuna proiecte pentru modernizarea exploatatiilor agricole.

03 Mai 2012 - Au fost evacuati prin forta din camin

Administratia Imobiliara Oradea (AIO) a inceput miercuri evacuarea fortata a chiriasilor din Centrul de Cazare Temporara de pe strada Atelierelor.

03 Mai 2012 - Ce cauta angajatorii bihoreni in prezent?

Bucatari, ospatari, operatori CNC, montatori subansamble, mecanici auto sunt meseriile cerute pe piata muncii.

03 Mai 2012 - Complot la procuror! Procurorii DNA Oradea si seful Parchetului Bihor, Viorel Gavra, se acuza reciproc ca isi fac inscenari

Comploturi, inscenari, santaje, coruptie. Ar putea fi scenariu de film in stil hollywoodian, dar se intampla la Oradea. Iar protagonistii sunt chiar oameni ai legii.

03 Mai 2012 - CSM Digi a castigat la scor derby-ul oradean cu Crisul

CSM Digi Oradea este de neoprit in Superliga Nationala. Miercuri, in ziua a doua a turneului final cu numarul doi, campioana en-titre a invins la scor pe Crisul Oradea. Cu cel de-al 6-lea titlu