Înapoi la listarea arhivei

15 Iunie 2012 - Comisarul financiar Simionescu Nutu, judecat pentru mita

- Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Oradea au dispus trimiterea in judecata a inculpatului SIMIONESCU FLORENTIU NUTU, comisar superior in cadrul Garzii

15 Iunie 2012 - Crima infioratoare langa Alesd: Trupul unui barbat, gasit incendiat

Politistii bihoreni cauta autorii unei crime, dupa ce cadavrul unui barbat ramas deocamdata neidentificat a fost descoperit joi intre Alesd si Ortiteag, in spatele unor tufisuri pe marginea drumului.

15 Iunie 2012 - La Oradea se cauta un Ironman!

Oradea va gazdui pe 16 iunie cel mai important eveniment din triatlonul romanesc, anunta membrii Asociatiei Clubul Sportiv Xterra, cei care, in parteneriat cu Asociatia Probikers Bihor organizeaza

15 Iunie 2012 - Momente emotionante la Scoala Dacia

Scris de Crina Dobocan

15 Iunie 2012 - Primari noi si vechi in Bihor

Edilii-sefi de Oradea, Salonta si Beius sunt cei mai votati din Bihor.

15 Iunie 2012 - Un barbat a fost gasit mort si incendiat in apropierea unei gari din judetul Bihor!

Politistii bihoreni au facut o descoperire macabra. Oamenii legii au gasit trupul neinsufletit al unei persoane in apropierea unei gari din judet, in zona Alesd.

15 Iunie 2012 - Hanil inchide fabrica - Aproximativ 700 de angajatii au fost trimisi acasa de conducere fara preaviz. De necaz, oamenii au protestat in curtea fabricii pentru a-si primii banii.

Angajatii de la compania Hanil Electronics din localitatea Biharia au protestat ieri in curtea fabricii pentru faptul ca nu au fost lasati sa intre in productie.

15 Iunie 2012 - Expozitie de caricaturi la Primaria Oradea

O noua expozitie de caricaturi, semnata de cunoscutul grafician oradean Viorel Chiricuta, este deschisa incepand de joi, 14 iunie, in holul de la intrarea in Primaria Oradea. Titlul expozitiei este

15 Iunie 2012 - Regal de taekwon-do la sala de sport a Universitatii

Sala de sport a Universitatii Oradea va gazdui in acest week-end intrecerile celei de-a VI-a editii a Cupei Internationale de Vara la taekwon-do ITF.