Înapoi la listarea arhivei

23 Noiembrie 2012 - Prima victima a campaniei electorale: PDL-istul Mocan, "taiat" zdrente cu cutitul

Calin Mocan, candidat ARD la Camera Deputatilor in colegiul 9 Oradea, este primul bihorean care a raportat la Politie un incident in aceasta campanie electorala.

23 Noiembrie 2012 - Aproape 9.000 de oradeni si-au depus deja dosarul pentru a primi ajutor de incalzire

Directorul general interimar al Administratia Social Comunitara Oradea, Ioana Mihaela Florea, numita in functie pe 7 noiembrie, dupa plecarea lui Felix Cosma la Agentia Judeteana pentru Plati si

23 Noiembrie 2012 - OBSEDAT SEXUAL. Un oradean a fost acuzat de santajarea a trei baieti cu inregistrari pornografice. A filmat cand a violat o fetita de noua ani!

Procurorii DIICOT au pus capat chinului a trei baieti care au fost santajati de un individ sa faca sex in fata camerei de luat vederi.

23 Noiembrie 2012 - Bihoreni, infractori economici

Politistii au propus trimiterea in judecata a unui agent de vanzari suspectat ca si-a prejudiciat angajatorul.

23 Noiembrie 2012 - Radu Tirle, despre Aeroport, Muzeu si drumuri

Radu Tirle a spus joi, in conferinta de presa, ca nu va raspunde *vorbelor grele* primite dupa ce a folosit in campania electorala, mesaje mai vechi de sustinere din partea liderilor liberali Cornel

23 Noiembrie 2012 - CL Oradea cedeaza. Luxten preia Distrigaz

Consilierii locali intruniti joi in sedinta ordinara au declinat oferta Distrigaz SA de a cumpara actiuni noi, tocmai emise de societate, in contextul majorarii capitalului sau social.

23 Noiembrie 2012 - Campionatul judetean de handbal, fara pauza competitionala

Intrecerea judeteana organizata de Asociatia Judeteana de Handbal Bihor (presedinte Pavel Mercea) a ajuns la finalul turului, insa, va continua fara pauza, astfel campioana va fi stabilita inainte de

23 Noiembrie 2012 - Consiliul Local a aprobat documentele pentru reabilitarea termica pentru 46 de blocuri oradene

Blocurile oradene ar putea sa se schimbe la fata. Reunit in sedinta ordinara, Consiliul Local a aprobat joi indicatorii economici pentru reabilitarea termica a unui numar de 46 de blocuri oradene.

23 Noiembrie 2012 - Liceul "Don Orione" si Asociatia "Pro Bambini" - Targul de jucarii devine traditie

Asociatia Pro Bambini din Oradea, in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Bihor si cu 18 scoli si licee din Oradea si din judet, au organizat ieri, la Liceul "Don Orione" din Oradea, a IV-a

23 Noiembrie 2012 - Ametit la volanul bolidului, un faimos chirurg oradean a pocnit doua masini

Un carambol soldat cu avarierea a trei autoturisme s-a petrecut joi dimineata, in jurul orei 8, pe strada Dimitrie Cantemir, in apropiere de centrul comercial "Oradea Plazza".