Înapoi la listarea arhivei

15 Ianuarie 2013 - Sentinta definitiva: Ex-prim-procurorul Viorel Gavra, exclus din magistratura

Inalta Curte de Casatie si Justitie s-a pronuntat, luni, in procesul pe care fostul prim-procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Bihor, Viorel Gavra, l-a deschis impotriva hotararii sectiei

15 Ianuarie 2013 - Doi bihoreni, pe podium la concursul de tenis de masa de la Szeged

Mai multi pasionati bihoreni de tenis au participat la un concurs international de tenis de masa desfasurat in orasul maghiar Szeged.

15 Ianuarie 2013 - Mihai Eminescu, sarbatorit la Oradea

Peste 150 de oradeni au participat marti la manifestarile dedicate aniversarii a 163 de ani de la nasterea peotului Mihai Eminescu.

15 Ianuarie 2013 - Copil de doi ani, deblocat

Un baietel de doar doi ani s-a blocat in casa din greseala si a fost necesara interventia pompierilor pentru a fi salvat.

15 Ianuarie 2013 - PDL Bihor a inceput "analiza" dezastrului din 2012 si a declansat alegeri in organizatii

"Colegiul Director ne-a trasat sarcina ca pana la 15 februarie fiecare organizatie judeteana sa analizeze rezultatul alegerilor parlamentare din decembrie si implicarea fiecarei organizatii locale",

15 Ianuarie 2013 - Foc la slanina

Trei incendii s-au produs in doar 24 de ore riscand pagube imense, dar interventia rapida a pompierilor le-au redus mult.

15 Ianuarie 2013 - Minor arestat pentru viol si jaf

La propunerea procurorilor, Judecatoria Beius a emis luni mandat de arestare preventiva, pentru 19 zile, a minorului M.A.B. (16 ani), fiul lui Gheorghe Petru B. din comuna Campani.

15 Ianuarie 2013 - Bebelus de 2 saptamani, abandonat la tomberon, in Oradea

Marti de dimineata, un oradean a anuntat la numarul unic de urgenta 112 ca a gasit un bebelus abandonat pe un tomberon de pe strada Slatinei din municipiu.

15 Ianuarie 2013 - Maghiar ataca decizia ministrului Sanatatii de a taia finantarea pentru spitalele private: "E o decizie comunista"

Profesorul universitar Adrian Maghiar, fondator si director al Spitalului privat Pelican, a declarat, marti, pentru BIHOREANUL, ca decizia ministrului Sanatatii, Eugen Nicolaescu, de a sista

15 Ianuarie 2013 - 803 persoane fara forme legale de angajare

Peste 800 de persoane fara forme legale de angajare a depistat ITM Bihor in cursul anului 2012, potrivit informatiilor remise Jurnalului bihorean de catre institutie.

15 Ianuarie 2013 - La mila domnului Sofronie

Scandalul de la Bratca, unde episcopul Sofronie insista sa instaleze un preot strain de sat desi satenii il vor pe fiul fostului paroh Liviu Pop, a intrat in faza plangerilor penale.

15 Ianuarie 2013 - Banda, urmasul lui Bogdan, la Draganesti

Dupa ce 16 ani l-a secondat la Primarie pe Gheorghe Bogdan, Ovidiu Banda doreste acum sa preia fraiele la carma comunei Draganesti.

15 Ianuarie 2013 - Cautatorii de comori, reclamati de Negru Voda

In cetatea dacica de la Tasad a fost descoperit primul atelier de bijuterii in argint din tara.

15 Ianuarie 2013 - Prelungirea orelor de vizita in spitale, vazuta cu ochi buni de managerul Spitalului Judetean

Managerul celei mai mari unitati sanitare din judetul Bihor, Spitalul Clinic Judetean din Oradea, dr. Gheorghe Carp, considera "binevenite" reglementarile privind conditiile si programul de vizite in

15 Ianuarie 2013 - Cel mai bun sezon al meu

Pentru arbitrul asistent Octavian Sovre, anul 2012 a fost cel al consacrarii la nivel international.

15 Ianuarie 2013 - Ciuruit pentru un pamflet

Octavian Bot spune ca PNL Bihor nu putea sa ceara excluderea lui fiindca nu mai este membru al acestei organizatii.

15 Ianuarie 2013 - Vor simula Bac-ul si evaluarile

ISJ Bihor a stabilit simularile judetene ale Bacalaureatului si evaluarilor nationale intre 25 si 28 martie.

15 Ianuarie 2013 - Si mijlocasul Ciprian Vasilache este in probe la FC Bihor

Dupa Cristian Bud, care deja a semnat cu FC Bihor, italianul Cibocchi si francezii Mendy si Mendes, la echipa oradeana de fotbal a mai venit in aceste zile un fotbalist experimentat.

15 Ianuarie 2013 - La loc comanda! 11 politisti, scosi basma curata dupa ce au torturat doi oradeni, vor fi reanchetati

O ancheta pornita la Parchetul Bihor impotriva a 11 politisti acuzati de purtare abuziva si clasata anul trecut prin neinceperea urmaririi penale va fi redeschisa.

15 Ianuarie 2013 - Blocul operator de la Spitalul municipal va fi modernizat si dotat la standarde europene

Proiectul va fi implementat impreuna cu Universitatea din Debrecen pe o perioada de 24 de luni si va avea ca rezultat modernizarea la ultimele standarde a blocului operator de la Spitalul Municipal

15 Ianuarie 2013 - Sute de oradeni s-au inghesuit inca din prima zi sa-si achite impozitul

De maine, taxele si impozitele se vor putea plati si prin unitatile de POSTA si CEC, dar si online pe www.oradea.ro sau pe www.ghiseul.ro.

15 Ianuarie 2013 - O zi obisnuita la plata taxelor locale - Pensionarii, cei mai harnici

Prima zi de plata a impozitelor si taxelor locale in Oradea nu a insemnat un aflux masiv la ghiseele din Centrul pentru Relatii cu Publicul de la parterul Primariei Oradea.

15 Ianuarie 2013 - 163 de ani de la nasterea lui Mihai Eminescu - Sub zodia geniului

Pentru a marca implinirea celor 163 de ani de la nasterea lui Mihai Eminescu, institutiile de cultura si invatamant din Oradea si-au unit fortele pentru a organiza astazi, 15 ianuarie, mai multe