Înapoi la listarea arhivei

13 Iulie 2013 - Containere pentru lebenitari

Administratia Imobiliara Oradea a atribuit prin licitatie 19 suprafete de pe domeniul public catre comerciantii de pepeni, pentru perioada 12 iulie-30 septembrie.

13 Iulie 2013 - Tinerii din Leo Black Eagle organizeaza Ziua Sportului in Parcul Bratianu

Clubul caritabil al tinerilor Leo Black Eagle organizeaza pe 16 iulie, de la ora 19, evenimentul "Leo Sports Day" in Parcul Bratianu.

13 Iulie 2013 - Tata Monstru: Un barbat si-a violat propriile fete, iar uneia i-a si facut un copil

Un ticalos care isi chinuia toata familia. Asa il descriu localnicii din Rosiori pe consateanul lor, Veres Lajos, anchetat pentru ca si-a agresat sexual, timp de trei ani, ambele fiice.

13 Iulie 2013 - S-au finalizat lucrarile de reabilitare a Drumului Uzinal II

Primaria Oradea a receptionat lucrarile de reabilitarea a Drumului Uzinal II.

13 Iulie 2013 - Lacul cu nuferi din "1 Mai" s-a regenerat

Cine merge in aceasta perioada in zona "1 Mai", la Rezervatia Naturala care gazduieste celebrul lac cu nuferi termali, aproape ca nu recunoaste locul. Mai ales daca acelasi om a mai fost pe acolo si

13 Iulie 2013 - Un angajat de la Electrica Oradea a fost facut scrum

Tragedie in nordul judetului, in zona Marghita, unde, in cursul serii, un angajat de la Electrica Oradea a fost facut scrum in urma unui nefericit accident de munca.

13 Iulie 2013 - Rozalia Bot, la Feeric Fashion Days - O bihoreanca la cel mai mare festival de moda

Rozalia Bot este un designer bihorean lansat recent pe piata din Romania, iar avantul acesteia in lumea modei se datoreaza talentului si maiestriei de care da dovada in realizarea tinutelor.

13 Iulie 2013 - Festivalul International "Delfinul de Aur" - Trofeul de Argint pentru Meda Music

Membrii Grupului vocal Meda Music, pregatiti de profesoara Meda Horjan, au participat saptamana trecuta la doua mari concursuri de muzica usoara pentru copii si tineret organizate in tara, unde au

13 Iulie 2013 - Decizie surpriza: FC Bihor se uneste cu Luceafarul! (FOTO)

Desi au fost rivale, FC Bihor si Luceafarul vor aborda impreuna noua editie de campionat. Conducerile celor doua cluburi au anuntat, miercuri, intr-o conferinta de presa, startul colaborarii,