Înapoi la listarea arhivei

18 Decembrie 2013 - Partidul Miscarea Populara: "PSD Bihor este cunoscut doar prin plagiatul lui Mang si fiul lui Tarau"

Partidul Miscarea Populara Bihor l-a criticat, miercuri, pe prefectul Claudiu Pop pentru ca a atacat Hotararea Consiliului Local Sanmartin de a organiza un referendum pe tema exploatarilor petroliere

18 Decembrie 2013 - Albanezi opriti in drum spre Schengen

Joi in zori, doi albanezi au fost opriti la Bors, in timp ce incercau sa iasa ilegal din tara.

18 Decembrie 2013 - Ilie Bolojan: "Tot la doua saptamani dau declaratii la Parchet"

Primarul Ilie Bolojan nici nu mai stie in cate dosare este cercetat penal.

18 Decembrie 2013 - "Hinghereala" ilegala: Ridicarea masinilor, suspendata de instante din toata tara. Urmeaza Oradea?

S-a intamplat in Cluj si in Bucuresti, urmeaza Oradea. Sergiu Gherdan, avocatul care a reusit anularea regulamentului de parcari din Cluj Napoca, vrea sa atace in instanta si regulamentul din Oradea.

18 Decembrie 2013 - Judoka romani, in cantonament la Arieseni

In perioada 10-20 decembrie, lotul national de judo seniori si centrul national de judo juniori se afla intr-un cantonament de pregatire in statiunea montana Arieseni.

18 Decembrie 2013 - Program prelungit de lucru la ITM

In vederea recuperarii zilelor de 27 si 31 decembrie 2013 si 03 ianuarie 2014 Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Bihor isi va prelungi timpul de lucru, desfasurandu-si activitatea astfel:

18 Decembrie 2013 - Spiritul Craciunului la Scoala Octavian Goga

Apropierea sfintelor sarbatori ale Nasterii Domnului a fost marcata si de elevii de la Scoala generala Octavian Goga din Oradea.

18 Decembrie 2013 - Vacanta pe partie: La Arieseni a inceput sezonul de schi!

E iarna, deci incepe "migratia" oradenilor spre Arieseni, unde stratul de zapada este de o jumatate de metru, numai bun pentru pasionatii sporturilor de sezon.

18 Decembrie 2013 - Festival de Datini si Obiceiuri

Palatul Copiilor din Oradea a organizat, luni, a XV-a editie a Festivalului Judetean de Datini si Obiceiuri de Craciun si Anul Nou.

18 Decembrie 2013 - Laudati pentru profesionalism

Orchestra "Rapsodia Bihoreana" a fost apreciata de artistii prezenti la Tezaur Folcloric.

18 Decembrie 2013 - Atleta Cornelia Deac si karateka Marius Ilas, cei mai buni sportivi in 2013 pentru CSU Oradea (FOTO)

Dupa Clubul Sportiv Scolar LPS Bihorul, si conducerea Clubului Sportiv Universitar Oradea a organizat gala de sfarsit de an prin care si-a premiat sportivii. Intr-o atmosfera selecta, in sala de

18 Decembrie 2013 - Au invatat sa aplaneze conflictele

Peste 350 de elevi din Oradea au fost provocati sa gestioneze un conflict.

18 Decembrie 2013 - Concert de colinde gratuit

Miercuri, 18 decembrie 2013, de la ora 19, Primaria municipiului Oradea organizeaza in fosta Casa de Cultura a Municipiului Oradea (Piata Ferdinand nr. 4) un concert de colinde cu invitatii:

18 Decembrie 2013 - Ultima victorie: Baschetbalistii oradeni au castigat cu 73-71 jocul cu Royal Hali Gaziantep (FOTO)

Echipa oradeana de baschet masculin CSM si-a incheiat parcursul in prima editie din cupele europene la care a participat cu o victorie de prestigiu.Elevii antrenorului Cristian Achim au invins, marti

18 Decembrie 2013 - Prefectul ataca tot, la Felix

Claudiu Pop a atacat in Justitie si hotararea CL Sanmartin, de interzicere a gazelor de sist, adoptata in luna octombrie.

18 Decembrie 2013 - Ultima victorie: Baschetbalistii oradeni au castigat cu 73-71 jocul cu Royal Hali Gaziantep

Echipa oradeana de baschet masculin CSM si-a incheiat parcursul in prima editie din cupele europene la care a participat cu o victorie de prestigiu.

18 Decembrie 2013 - Insulele mortii: Compania Nationala de Drumuri, somata sa modifice sicanele "criminale" de pe DN 79 (FOTO)

Patru morti, zeci de raniti, unii schiloditi pe viata, plus pagube de zeci de mii de euro.