Înapoi la listarea arhivei

25 Iunie 2014 - Justitia ii confisca din avere regelui vamilori! Ce suma pierde Radu Marginean

Magistratii Curtii de Apel Oradea au admis sesizarea Comisiei de cercetare a averilor si au dispus confiscarea a 52.500 de euro de la oradeanul Radu Marginean, fostul sef al Vamilor.

25 Iunie 2014 - Si-au etalat iile

Cateva zeci de oradence au raspuns la apelul Mariei Blaga si au venit in Parcul 1 Decembrie.

25 Iunie 2014 - Cupa Valea Barcaului 2014 Bihor

Site-ul in colaborare cu AVP Valea Barcaului va organiza in data de 12.07.2014 la acumularea de la Santimreu un concurs de pescuit sportiv stationar.

25 Iunie 2014 - Lucrarile la noul sediu al Muzeului pot fi reluate, dupa patru ani de la oprirea lor

La propunerea presedintelui Consiliului Judetean, Cornel Popa, alesii bihorenilor au votat, miercuri, pentru reluarea lucrarilor de reparatii capitale si amenajari interioare la imobilul fostei

25 Iunie 2014 - Avertizare meteo! Cod galben de ploi si in judetul Bihor

Agentia Nationala de Meteorologie a emis o noua avertizare cod galben de ploi si vijelii.

25 Iunie 2014 - Se anunta sefa Tribunalului

Miercuri se vor afisa rezultatele concursului derulat de Institutul National de Magistratura (INM) pentru posturile de conducere vacante a instantelor si parchetelor din teritoriu.

25 Iunie 2014 - O noua serie de bilete de tratament

Casei Judetene de Pensii Bihor i-au fost repartizate 357 bilete de tratament entru seria a 10-a, incepand cu data de 08.07.2014.

25 Iunie 2014 - Absolventii de liceu si facultate care nu-si gasesc un loc de munca primesc bani de la AJOFM

Pentru a-i ajuta pe tinerii absolventi sa inteleaga ce drepturi au, directorul Agentiei Judetene de Ocupare a Fortei de Munca Bihor, Bekesi Csaba, a prezentat marti, intr-o conferinta de presa,

25 Iunie 2014 - Pazea, fiu de judecator! Dupa un accident in care a nenorocit un om, fiul sefului Judecatoriei din Marghita e cercetat cu "incetinitorul"

Pornise sa-si viziteze un vecin, dar dupa patru zile s-a trezit in spital, cu capul spart si cu un umar si picioarele rupte. I s-a intamplat lui Doru Voinea, un satean din Ciutelec, comuna Tauteu.

25 Iunie 2014 - Curs intensiv de limba franceza in cadrul scolii de vara de la Universitatea din Oradea

Departamentul de limba si literatura franceza-germana din cadrul Facultatii de Litere a Universitatii din Oradea organizeaza, in colaborare cu Institutul Francez Cluj-Napoca, Scoala de vara Campus

25 Iunie 2014 - Competitie de inot cu scop caritabil. Concurentii se vor intrece pentru proiecte sociale

SWIMATHON este un eveniment sportiv de strangere de fonduri prin care companiile, organizatiile, grupurile de initiativa si persoanele fizice pot desfasura campanii pentru sustinerea unor initiative,

25 Iunie 2014 - Dosar penal pentru constructii abuzive. Lucrarile de la Restaurantul Transilvania, motiv de disputa intre Primaria Oradea si milionarul Ioan Micula.

Astfel, Primaria Oradea a depus la Parchetul de pe langa Judecatoria Oradea o plangere penala impotriva SC Complex Transilvania SA.