Înapoi la listarea arhivei

02 Februarie 2019 - Pachete turistice la pret redus la Top Travel

Aglomeratie mare la Top Travel, targul de turism organizat de Top Expo la Lotus Center in perioada 1 - 3 februarie 2019. Nu de participanti ci de vizitatori.

02 Februarie 2019 - Victorii clare pentru poloistii de la CSM Oradea in dubla cu Rapid

Asa cum era de asteptat, poloistii de la CSM Oradea au obtinut doua victorii clare in prima etapa din returul campionatului Superligii Nationale.

02 Februarie 2019 - Turneul austro-german. Micii fotbalistii de la LPS Bihorul au jucat cu Manchester United (FOTO)

Micii fotbalistii ai echipei de U12 de la LPS Bihorul Oradea s-au intors recent dintr-un turneu european, unde au avut de-a face cu echipe din lumea buna a fotbalului continental.

02 Februarie 2019 - Trei jucatoare de la Crisul Oradea, convocate la lotul national de polo feminin junioare

Trei sportive de la clubul Crisul Oradea au fost convocate la lotul national de polo pe apa feminin pentru junioare pentru prima saptamana din luna februarie.

02 Februarie 2019 - Probleme serioase de lot la CSM CSU Oradea. Ginyard a plecat pentru ca nu se mai regaseste "in acest oras, in aceasta tara"!

Desi este campioana in exercitiu a tarii, formatia de baschet masculin CSM CSU Oradea se confrunta in aceasta perioada cu una dintre cele mai critice situatii din ultimele sezoane.

02 Februarie 2019 - Reamenajarea urbei si hora statuilor oradene

Ce pot avea in comun Centrul Civic, Emanuil Gojdu si Mihai Viteazul? Spatiul cuprins intre Cetate si Parcul 1 Decembrie din Oradea! Mai exact faptul ca, in vreme ce din folclorul local nu a iesit

02 Februarie 2019 - Urmarit international, condamnat pentru talharie urmata de moartea victimei, prins in Vama Bors

Romanul de 25 de ani s-a prezentat joi, 31 ianuarie, in jurul orei 19:00, in Vama Bors pentru efectuarea formalitatilor de frontiera, calatorind ca pasager intr-un autocar, o persoana de sex masculin.

02 Februarie 2019 - Meteorologii avertizeaza: cod galben de vreme severa in Bihor

Potrivit ANM, se vor semnala intensificari locale ale vantului, cu viteze la rafala de 55-65 km/h; la munte, rafalele vor atinge 75-85.

02 Februarie 2019 - Aproape 4.400 de bilete de tratament prin CJP Bihor

Potrivit informatiilor primite de la Casa Judeteana de Pensii (CJP) Bihor, in cursul anului 2018 pensionarii si asiguratii bihoreni au beneficiat de 4.390 de bilete de tratament. Dintre acestea, 1

02 Februarie 2019 - Se inchide Digi24 Oradea

"Nu-mi vine sa cred. Am un gol in stomac. Imi pare sincer rau. Se pare ca am plecat intr-un moment bun. Cineva acolo sus ma iubeste. M-am simtit foarte bine in cei patru ani in care am lucrat la ei.