Rezultatele 1 - 30 din 1000 (0.855 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Un nou proiect se deruleaza la CT "Unirea" Stei - "Uniristii", in practica portugheza

Miercuri, 29 Martie 2017, ora 23:36

Un nou proiect se deruleaza la CT "Unirea" Stei - "Uniristii", in practica portughezaLa Colegiul Tehnic "Unirea" Stei se deruleaza un nou proiect "Plasament pentru un invatamant economic modern - conditie de acces pe piata muncii europene", limba oficiala de proiect fiind engleza, in cadrul caruia se vor derula doua fluxuri de mobilitate, in Portugalia si Cipru.

Proiectul, care se bucura de sprijinul finaciar al Comisiei Europene, valoarea alocata fiind de 61.736 euro, facand parte din programul Erasmus+, actiunea cheie 1 - VET - mobilitati individuale pentru invatare, se

Actualitate / stiri Actualitate4 vizite[ Crisana ]

Workshop-uri si lansari de carte la Oradea - Zilele Asistentei Sociale

Miercuri, 29 Martie 2017, ora 23:36

Workshop-uri si lansari de carte la Oradea - Zilele Asistentei SocialeIn luna martie a fiecarui an, Colegiul National al Asistentilor Sociali din Romania sarbatoreste Zilele Asistentei Sociale. In Oradea, evenimentul a debutat marti, 28 martie, cu un workshop, organizat la Universitatea din Oradea, in cadrul caruia s-a discutat despre asistenta sociala si rolul asistentului social, sustenabilitatea comunitatii si a mediului, dar s-au evidentiat si serviciile de calitate pe care asistentii sociali le deruleaza in comunitatea locala.

Promovarea sustenabilitatii

Sport / stiri Sport1 vizite[ Crisana ]

Colegiul National ,,Emanuil Gojdu" - Prima scoala cu statie meteo in curte

Miercuri, 29 Martie 2017, ora 23:36

Colegiul National ,,Emanuil Gojdu" - Prima scoala cu statie meteo in curtePentru a incuraja pasiunea pentru stiinte si tehnologie in randul elevilor, dezvoltarea spiritului investigativ, a creativitatii, imaginatiei, dar si a capacitatii de a corela lumea academica cu lumea reala in domeniile interdisciplinare ale stiintei, profesorii de la Colegiul Gojdu au pus la punct proiectul "GojdiStiinta" prin care 25 de copii frecventeaza atelierul de meteorologie.

Daniela Berchez este profesoara de fizica la Colegiul National "Emanuil Gojdu" Oradea de peste 15 ani. Impreuna

Sport / stiri Sport1 vizite[ Crisana ]

Ateliere de nutritie la GPP 56 - Primavara in farfurii

Miercuri, 29 Martie 2017, ora 23:36

Ateliere de nutritie la GPP 56 - Primavara in farfuriiPrimavara mult asteptata este o insiratie pentru oricine indiferent de domeniul de activitate. Acest lucru l-au descoperit, zilele acestea, si prichindeii de la Gradinita cu Program Prelungit Nr. 56 din Oradea, in cadrul unor ateliere de nutritie.

Ateliere desfasurate de Amelia Selariu (nutritionist - dietetician) au fascinat prescolarii, deoarece totul a fost prezentat intr-o maniera distractiva, interactiva, colorata si, desigur, sanatoasa. Prescolarii grupei mari A, coordonata de prof.

Sport / stiri Sport1 vizite[ Crisana ]

Aeroportul Oradea. Au sosit primii pasageri de la Milano - Inaugurare cu folclor

Miercuri, 29 Martie 2017, ora 23:36

Aeroportul Oradea. Au sosit primii pasageri de la Milano - Inaugurare cu folclorMiercuri dimineata a avut loc festivitatea de inaugurare a curselor internationale pe Aeroportul Oradea, imediat dupa ora 9.00, pe pista oradeana aterizand primii pasageri imbarcati pe aeroportul Milano-Bergamo. Autoritatile au adus pe pista dansatori in straie populare, calatorii fiind intampinati cu "Bate vant de la Orade"...

Cu toate ca prima cursa internationala efectuata de compania Ryanair de pe aeroportul oradean a avut loc duminica, venind de la Barcelona, la cererea companiei,

Actualitate / stiri Actualitate4 vizite[ Crisana ]

aEuro

Miercuri, 29 Martie 2017, ora 23:36

aEuroOradea se pregateste pentru cea de-a doua editie a Festivalului European Music Open, care se va desfasura in luna iunie. Si in acest an evenimentul este posibil cu sprijinul tenorului de origine oradeana Alexandru Badea, care a aduce la actuala editie solisti, artisti, balerini si coregrafi de talie internationala, dar si nume sonore din lumea literelor, managementului sau muzicii.

Evenimentul este organizat de Primaria Oradea, cu sprijinul tenorului Alexandru Badea, al Asociatiei pentru

Actualitate / stiri Actualitate5 vizite[ Crisana ]

Dupa noua luni, procesul Brexit a fost lansat oficial - Schimb de acte la divort

Miercuri, 29 Martie 2017, ora 23:35

Dupa noua luni, procesul Brexit a fost lansat oficial - Schimb de acte la divortAmbasadorul Marii Britanii la Uniunea Europeana, Tim Barrow, i-a inmanat personal, miercuri dupa-amiaza, presedintelui Consiliului European, Donald Tusk, scrisoarea de notificare privind declansarea Brexit-ului. Sefa executivului britanic, Theresa May, a confirmat miercuri in Parlamentul de la Londra ca Marea Britanie a invocat articolul 50 din Tratatul de la Lisabona.

Scrisoarea, care a fost semnata marti seara de premierul britanic Theresa May, a fost inmanata lui Donald Tusk in biroul sau

Actualitate / stiri Actualitate4 vizite[ Crisana ]

In memoriam - parintele Gheorghe Salajan. Un erou al credintei - Comemorare la Valea lui Mihai

Marti, 28 Martie 2017, ora 23:37

In memoriam - parintele Gheorghe Salajan. Un erou al credintei - Comemorare la Valea lui MihaiPentru comunitatea greco-catolica din Valea lui Mihai (jud. Bihor), ziua de 26 martie 2017 a fost un prilej de sarbatoare, zi in care s-a adus un omagiu celui care a fost parintele Gheorghe Salajan, parohul acestei comunitati in perioada anilor 1940-1948, o personalitate care a ramas cunoscuta in memoria localnicilor ca fiind unul dintre stalpii de rezistenta ai Bisericii Romane Unite in vremurile de prigoana comunista.

Evenimentul a fost organizat de catre parintele paroh, Preacuv. Grigorie

Actualitate / stiri Actualitate22 vizite[ Crisana ]

Beius - Cu o clasa pregatitoare mai putin

Marti, 28 Martie 2017, ora 23:37

Beius - Cu o clasa pregatitoare mai putinCele doua institutii de invatamant din Beius care au propus infiintarea de clase pregatitoare sunt Liceul Vocational Pedagogic "Nicolae Bolcas" si Scoala Gimnaziala "Nicolae Popoviciu". Trei clase in sistem traditional, cu 75 de locuri, solicitasera cei de la Pedagogic si doua in sistem traditional, plus una de tip "step by step", de asemenea cu un total de 75 de locuri, cei de la Scoala Gimnaziala.

In timp ce clasa de tip "step by step" este completa, deocamdata, dupa consumarea primei etape

Actualitate / stiri Actualitate14 vizite[ Crisana ]

Balacareala de ochii presei - Judetul are buget!

Marti, 28 Martie 2017, ora 23:37

Balacareala de ochii presei - Judetul are buget!Sedinta cu scantei la Consiliul Judetean Bihor. Ca de obicei, liberalii au trantit cateva proiecte, dar au votat bugetul, subliniind ca in iunie-iulie se va face rectificare negativa. Nu au lipsit nici de aceasta data ironiile si insinuarile legate de "capacitatea mentala" a unor consilieri si de "binele judetului".

Primul punct de pe ordinea de zi a Sedintei Consiliului Judetean (CJ) Bihor de marti, 28 martie, a fost si cel mai important. A fost supus la vot bugetul judetului si a

Sport / stiri Sport6 vizite[ Crisana ]

Sarbatoare la CSEI Nr.1 Oradea - Ziua Mondiala a Sindromului Down

Marti, 28 Martie 2017, ora 23:37

Sarbatoare la CSEI Nr.1 Oradea - Ziua Mondiala a Sindromului DownData de 21 martie reprezinta o tripla sarbatoare pentru Centrul Scolar de Educatie Incluziva Nr. 1 Oradea: Ziua Mondiala a Sindromului Down, Ziua Internationala a Teatrului de Papusi si Ziua Internationala a poeziei/povestilor. Cu acest prilej, echipa de lucru a parteneriatului strategic Erasmus+, KA2 "Valuing play", implementat de CSEI Nr. 1 Oradea, a organizat, ieri, o serie de actiuni pe aceste teme, in parteneriat cu Asociatia Down Oradea si Asociatia CES-Colaboram Educam Sprijinim.

In

Sport / stiri Sport3 vizite[ Crisana ]

Investitii de 4,5 milioane euro in construirea de noi spatii - Spitalul Clinic Judetean se extinde

Marti, 28 Martie 2017, ora 23:36

Investitii de 4,5 milioane euro in construirea de noi spatii - Spitalul Clinic Judetean se extindeIn urmatorii ani Spitalul Clinic Judetean Oradea va fi supus unei investitii majore, beneficiind de un proiect finantat de Banca Mondiala, in valoare de 1,5 milioane de euro. Proiectul va consta in extinderea unitatii medicale pe partea de medicina de urgenta, dar si pe partea de servicii spitalicesti, investitia ajungand la 4,5 milioane de euro, restul fondurilor fiind alocate de municipalitate.

Pentru Spitalul Judetean din Oradea ziua de marti a fost una care trebuie bifata in calendar. Pe

Actualitate / stiri Actualitate22 vizite[ Crisana ]

La Spitalul Clinic Judetean Oradea - Primele aterizari pe noul heliport

Marti, 28 Martie 2017, ora 23:36

La Spitalul Clinic Judetean Oradea - Primele aterizari pe noul heliportSpitalul Clinic Judetean de Urgenta Oradea este oficial prima institutie medicala din Romania dotata cu heliport functional construit chiar pe cladire. Ieri au avut loc mai multe teste, un elicopter SMURD aterizand de patru ori pe noua platforma.

La o saptamana de la autorizarea de catre Autoritatea Aeronautica Civila Romana a heliportului Smurd BH 2 au avut loc primele zboruri de siguranta.

"Au fost facute zborurile de siguranta, elicopterul aterizand de patru ori, din mai multe unghiuri, si

Actualitate / stiri Actualitate17 vizite[ Crisana ]

Procedura formala de iesire Marii Britanii din UE - Ziua divortului

Marti, 28 Martie 2017, ora 23:36

Procedura formala de iesire Marii Britanii din UE - Ziua divortuluiGuvernul de la Londra declanseaza astazi procedura de iesire din Uniunea Europeana prin activarea clauzei prevazute in Tratatul Lisabona, Marea Britanie urmand sa paraseasca Blocul comunitar in cel mult doi ani.

Articolul 50 al Tratatului Uniunii Europene are urmatorul continut: "Orice stat membru poate decide retragerea din Uniune in conformitate cu propriile necesitati constitutionale".

Practic, activarea clauzei din Articolul 50 reprezinta inceperea procedurii formale prin care Marea

Actualitate / stiri Actualitate9 vizite[ Crisana ]

Coruptia, cancerul national

Marti, 28 Martie 2017, ora 23:36

Escrocii gasesc mereu metode si mijloace pentru a-si satisface interesele, calcand in picioare toate normele moralei si demnitatii umane si gasind, la diferite nivele ierarhice ale administratiei centrale si locale, indivizi lacomi, care se lasa corupti de magia "banilor fara miros", sperand ca nu vor fi descoperiti niciodata.

Numai coruptia la nivel inalt a adus industria romaneasca in starea jalnica in care se gaseste, in urma privatizarii frauduloase, numai coruptia a adus falnicii nostri

Actualitate / stiri Actualitate17 vizite[ Crisana ]

"Peta in eprubeta 1.0" - Lectie "in teren" pentru elevi

Luni, 27 Martie 2017, ora 23:37

"Peta in eprubeta 1.0" - Lectie "in teren" pentru eleviPrima din actiunile elevilor Liceului "Onisifor Ghibu" din Oradea, in cadrul proiectului "Peta in eprubeta", a avut loc vineri, 24 martie. Copiii au descoperit ca stiinta poate fi incitanta, ca formulele chimice de pe tabla au corespondent palpabil, in viata noastra, ca anionii si cationii sunt acolo, in apa si prezenta lor raspunde la intrebari despre pesti si alge, despre a fi sau a nu fi viata intr-un anumit loc.

In prealabil, elevii s-au familiarizat cu echipamentele achizitionate,

Actualitate / stiri Actualitate12 vizite[ Crisana ]

Studiu experimental asupra Metamorfozelor lui Ovidiu - De la teatru la dans, prin spectacole si workshopuri

Luni, 27 Martie 2017, ora 23:36

Studiu experimental asupra Metamorfozelor lui Ovidiu - De la teatru la dans, prin spectacole si workshopuriExperiment.Teatru.Clandestin (ETC) a sustinut sambata, 25 martie, ultima reprezentatie din cadrul cercetarii teatrale Forme 1 si 2. Spectacolul experimental a cuprins doua studii inspirate din textul Metamorfoze (Publius Ovidius Naso), al treilea studiu urmand sa fie prezentat publicului oradean in luna aprilie.

Spectacolele de cercetare teatrala propuse de ETC invita publicul in neconventional, aratand o alta fateta a acestei arte. Cele sase reprezentatii ale Forme 1 si 2 s-au jucat in Corpul

Sport / stiri Sport3 vizite[ Crisana ]

31 martie. Termen scadent la plata impozitelor si taxelor locale - Ultima zi cu bonificatii

Luni, 27 Martie 2017, ora 23:36

31 martie. Termen scadent la plata impozitelor si taxelor locale - Ultima zi cu bonificatiiContribuabilii care doresc sa beneficieze de reducere la plata integrala a impozitelor si taxelor datorate bugetului local mai au la dispozitie 4 zile sa efectueze platile.

Astfel, persoanele fizice care isi platesc integral impozitele si taxele locale, oricand pana la data de 31 martie 2017, vor beneficia de o reducere de 10%, iar persoanele juridice care isi platesc integral taxele si impozitele beneficiaza de o reducere de 5%. Incasarea impozitelor si taxelor de orice fel, datorate

Sport / stiri Sport3 vizite[ Crisana ]

O autoutilitara incarcata cu butelii de oxigen s-a ciocnit cu un TIR - Accident mortal in Les

Luni, 27 Martie 2017, ora 23:36

O autoutilitara incarcata cu butelii de oxigen s-a ciocnit cu un TIR - Accident mortal in LesUn barbat si-a pierdut viata, ieri dimineata, dupa ce autoutilitara pe care o conducea s-a ciocnit cu un autotren. In urma producerii accidentului, circulatia pe DN1, la iesirea din Les, a fost blocata, politistii deviind traficul pe o ruta ocolitoare pana cand cercetarea la fata locului a fost finalizata.

Potrivit cpt. Camelia Rosca, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Crisana" al judetului Bihor, ISU a fost sesizat, ieri dimineata, in jurul orei 10.00, prin

Sport / stiri Sport14 vizite[ Crisana ]

Asociatia SOS Autism Bihor a sarbatorit zece ani de la infiintare - O Gala aniversara

Luni, 27 Martie 2017, ora 23:36

Asociatia SOS Autism Bihor a sarbatorit zece ani de la infiintare - O Gala aniversaraPe 27 martie 2007, parintii unor copii cu autism infiintau, la Oradea, Asociatia SOS Autism Bihor, din dorinta de a schimba in bine viata copiilor lor. Au trecut, de atunci, zece ani, iar momentul aniversar a fost sarbatorit, sambata seara, la restaurantul Coloseum, in prezenta unor invitati speciali. Printre ei s-au aflat ministrul Sanatatii, Florian Bodog, cunoscutul designer Catalin Botezatu si atleta romana Constantina Dita.

In jur de 200 de persoane au participat sambata, 25 martie, la

Sport / stiri Sport3 vizite[ Crisana ]

Trump sustine ca Germania datoreaza NATO sute de miliarde de euro - Berlin: o situatie revoltatoare

Luni, 27 Martie 2017, ora 23:36

Trump sustine ca Germania datoreaza NATO sute de miliarde de euro - Berlin: o situatie revoltatoarePresedintele SUA, Donald Trump, i-a cerut cancelarului Angela Merkel sa plateasca restante de 346 de miliarde de euro pe care Germania l-ar avea fata de Alianta Nord-Atlantica, afirma surse guvernamentale germane, Berlinul respingand aceste datorii si catalogand situatia "revoltatoare".

Donald Trump s-a intalnit in urma cu o saptamana, la Washington, cu Angela Merkel. Dupa intrevederea in cursul careia presedintele Statelor Unite a refuzat sa dea mana cu Angela Merkel, liderul de la Casa Alba

Actualitate / stiri Actualitate13 vizite[ Crisana ]

Cand Teatrul salveaza inimi - Defibrilator si pentru Universitate

Luni, 27 Martie 2017, ora 23:35

Cand Teatrul salveaza inimi - Defibrilator si pentru UniversitateProiectul initiat de actorul Serban Borda impreuna cu Voluntarii Serviciului Judetean de Ambulanta Bihor s-a incheiat cu succesul scontat. In urma spectacolului SsssT! sustinut de Serban Borda in 17 martie, la Sala Florica Ungur, s-au adunat bani pentru doua defibrilatoare, unul urmand sa fie donat Universitatii.

Campania "Salveaza o inima! Poate fi chiar a ta!, initiata de actorul Serban Borda, a avut ca scop cumpararea unui defibrilator automat, mobil, destinat publicului si personalului

Actualitate / stiri Actualitate9 vizite[ Crisana ]

Ada Milea, turneu cu popas in Oradea - Concert in doi, la Studio Act

Luni, 27 Martie 2017, ora 23:35

Ada Milea, turneu cu popas in Oradea - Concert in doi, la Studio ActStudio Act a gazduit duminica, 26 martie, Concert in 2, cu Ada Milea si Bobo Burlacianu. Concertul, care a facut parte din cadrul unui turneu national sustinut de cei doi artisti, a fost sold-out, iar audienta s-a dovedit plina de entuziasm.

"Daca vrei s-asculti muzica inteligenta, hai la concert!/Daca vrei o seara de muzica altfel, hai la concert!/ Daca vrei sa te distrezi cu cap, hai la concert!", o invitatie tipica pentru un concert atipic, care a convins oradenii sa iasa din case duminica

Actualitate / stiri Actualitate9 vizite[ Crisana ]

Parlamentul Seniorilor, o noua intrunire la Bucuresti - Cetateni activi la puterea a treia

Duminica, 26 Martie 2017, ora 23:36

Asociatia Caritas Romania, impreuna cu Federatia CARP "Omenia", prin Programul de Cooperare Elvetiano-Roman "Swiss -Romanian Cooperation Programme", au pus bazele proiectului "Cetateni activi la puterea a treia".

Proiectul se deruleaza in toate regiunile tarii, prin activitatile organizate de membrii Parlamentului Seniorilor, in scopul crearii conditiilor favorabile pentru o imbatranire activa, demna si pentru a participa activ la influentarea deciziilor politicilor publice, in vederea

Actualitate / stiri Actualitate12 vizite[ Crisana ]

La 99 ani de la Unirea Basarabiei cu tara, accident istoric dincolo de Prut - Basarabia, o lacrima pe obrazul Romaniei

Duminica, 26 Martie 2017, ora 23:36

La 99 ani de la Unirea Basarabiei cu tara, accident istoric dincolo de Prut - Basarabia, o lacrima pe obrazul RomanieiMoto: "Cu sabia n-a fost luata insa nici Bucovina de austrieci, nici Basarabia de rusi, ci prin frauda" (M. Eminescu).

Gagauzii si transnistrienii le-au ales moldovenilor un presedinte. Din 1991 romanii din Moldova voteaza ciclic cand binele, cind raul, de asta-data raul, votat pentru Dodon. Urmasii KGB-ului manipuleaza, incat populatia sa actioneze dupa cum li se sugereaza.

Tehnicile de manipulare sunt complexe. In Republica Moldova unii romani au votat pentru cei care i-au masacrat,

Actualitate / stiri Actualitate21 vizite[ Crisana ]

Adunare publica. "Nu legiferati anormalul si imoralitatea!" - Mai putini ca anul trecut

Duminica, 26 Martie 2017, ora 23:36

Adunare publica. "Nu legiferati anormalul si imoralitatea!" - Mai putini ca anul trecutDesi nu a plouat, nu a fost frig, iar organizarea a fost mult mai buna decat anul trecut, in octombrie, numarul celor care au iesit sambata, 25 martie, in Piata Unirii, la adunarea publica pentru schimbarea Constitutiei a fost mai mic. O buna parte dintre cei care au asistat la discursurile din centrul orasului au plecat apoi in marsul impotriva avortului.

Cu 10 minute inainte de ora 16.00, cand in Piata Unirii din Oradea se adunasera deja cateva mii de oameni, terasele de pe Corso erau la fel

Sport / stiri Sport10 vizite[ Crisana ]

Studentii au depus peste 1.000 de semnaturi la Consiliul Local Oradea - Vor parcare gratuita

Duminica, 26 Martie 2017, ora 23:36

Studentii au depus peste 1.000 de semnaturi la Consiliul Local Oradea - Vor parcare gratuitaStudentii oradeni s-au mobilizat pentru a milita impreuna pentru un scop comun - obtinerea parcarii gratuite in fata centrului universitar. Initiativa a pornit de la Asociatia Studentilor Economisti in colaborare cu alte zece asociatii studentesti ale Universitatii din Oradea

Campania de strangere de semnaturi s-a desfasurata de la finele lunii februarie pana in data de 22 martie. Initiatorii au mers din sala in sala pentru a strange semnaturile care atesta ca studentii vor parcare gratuita in

Sport / stiri Sport3 vizite[ Crisana ]

O ora pentru linistea pamantului - Fiecare minut conteaza

Duminica, 26 Martie 2017, ora 23:36

O ora pentru linistea pamantului - Fiecare minut conteazaEvenimentul copiilor, asa ar putea fi denumita "Ora Pamantului" sarbatorita sambata, 25 martie, in Oradea. Atat in Parcul 1 Decembrie cat si in Piata Unirii si Cetatea Oradea s-a manifestat pentru salvarea resurselor planetei.

Societatea civila din Oradea devine tot mai vizibila si anii de experienta in organizarea de evenimente incep sa isi arate roadele. "Ora Pamantului" a fost un prilej foarte bun pentru mai multe organizatii (Rotaract Oradea, Comunitatea Scoutistilor Orionini, Astroclubul

Sport / stiri Sport4 vizite[ Crisana ]

Prima cursa Barcelona-Oradea - A aterizat ieri

Duminica, 26 Martie 2017, ora 23:36

Prima cursa Barcelona-Oradea - A aterizat ieriPrima cursa internationala de linie a fost inaugurata, duminica, 26 martie 2017. La ora 10:15 a aterizat la Oradea, aeronava companiei Ryanair care a transportat 80 de pasageri pe ruta Barcelona-Oradea. O ora mai tarziu, aeronava Boeing 737-800, la bordul careia se aflau 160 de pasageri, a decolat cu destinatia Barcelona.

Tot din aceasta categorie face parte si inaugurarea cursei Oradea-Milano, eveniment care va avea loc miercuri.

"Incepand cu 2017 de pe

Sport / stiri Sport3 vizite[ Crisana ]

Independent, inteligent, impertinent

Duminica, 26 Martie 2017, ora 23:35

Astia ai lui ALDE Tariceanu au inceput sa trosneasca pe la imbinari, cam pe acolo pe unde au lipit stanga si dreapta, conservatorismul restaurator cu liberalismul de interese. Vazand ca, pana la urma, nu are nicio sansa sa puna mana pe sefia partidului, Daniel Constantin a iesit din sedinta conducerii acuzand unele "imixtiuni".

Cateva zile mai tarziu, Tariceanu i-a aratat usa vechiului sau tovaras. Exasperat de ceea ce se intampla in ograda aliatilor sai, Dragnea le-a dat un ultimatum. Sigur,

Actualitate / stiri Actualitate19 vizite[ Crisana ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
Accident mortal in Les, traficul este blocat
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca "la aceasta ora ...
Prima Shops Oradea se deschide saptamana viitoare
Mai putin de zece zile sunt pana cand oradenii isi vor putea face cumparaturile in prima galerie ...
Din nou pe primul loc! Oradea a fost votata centrul urban cu cele mai bune facilitati medicale din Romania
Cu 16 spitale de stat si private, alaturi de alte peste 90 de cabinete private si zeci de farmacii, ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor