Academicieni si specialisti de renume care au invatat la Colegiul Emanuil Gojdu si-au trimis cartile in biblioteca scolii (FOTO)

Joi, 19 Aprilie 2018, ora 18:38
106 citiri
Una dintre cele mai vechi biblioteci scolare din Oradea, cea a Colegiului National Emanuil Gojdu, si-a redeschis usile in fata elevilor intr-un spatiu reamenajat, cu accente moderne si artistice.

Cu peste 30.000 de volume inghesuite si pe cate trei randuri pe rafturi, biblioteca a fost supusa unui proiect de redecorare, dupa ce, in urma cu trei ani, celebrul tenor Alexandru Badea, nepot al lui Augustin Cosma, fost dascal al scolii, a sustinut un concert la Oradea. Dorinta Asociatiei de Parinti ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.