Afacere paguboasa pentru Briliant. Cercetat pentru escrocherie, Mutu si-a vandut fabrica de biodiesel la doar jumatate din cat a investit

Sursa: Adevarul
Marti, 20 Ianuarie 2015, ora 01:41
184 citiri
Fabrica opera sub firma Ama Biodiesel, firma care ii are ca asociati, cu detineri egale, pe Rodica Mutu, mama fotbalistului si pe Viorica Hulpe, potrivit Energy Report.
Instalatia de biodiesel pe baza de rapia a fost amenajata in primavara anului 2013 intr-o hala de 3.000 metri patrati pe trei linii tehnologice.
Potrivit unui document al Ama Biodiesel, consultat de Energy Report, cele trei linii tehnologice aveau o capacitate de productie de 72 de tone pe zi. Linia I avea capacitatea cea mai ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.