"Alegeti scoala care va plateste sa invatati!": Elevii bihoreni au aflat ce si cum vor invata, daca aleg scolile profesionale (FOTO/VIDEO)

Joi, 18 Mai 2017, ora 17:11
68 citiri
Colegiul Tehnic Traian Vuia a gazduit, joi, Targul Ofertelor Educationale al colegiilor si liceelor tehnologice din Bihor, unde sute de elevi de gimnaziu au putut afla ce specializari pot alege, daca vor sa urmeze o scoala profesionala.

Scolari de clasele a VII-a si a VIII-a din Oradea si din satele vecine au venit la targ insotiti de dirigintii lor si au trecut pe la toate standurile. Ei au aflat de la reprezentantii companiilor ce meserii se cauta in Oradea, iar de la elevi mai mari care ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.