Anatomia unei imposturi: La lansarea cartii filozofului Mihai Maci, universitarii au fost si pro, si contra acestuia (FOTO/VIDEO)

Marti, 31 Mai 2016, ora 18:13
47 citiri
Aula Magna a Universitatii din Oradea a gazduit, marti, o dezbatere pe tema viitorului Universitatii, organizata deodata cu lansarea cartii filozofului Mihai Maci, "Anatomia unei imposturi. O scoala incapabila sa invete".

Desi tema a fost cat se poate de importanta, numarul participantilor a fost jenant de mic. In fata prezidiului la care s-au asezat Maci, rectorul Constantin Bungau si presedintele Senatului Sorin Curila au stat doar vreo 50 de persoane, semn ca universitarilor oradeni nu le ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.