Angajatii Directiei Vamale ies din nou in strada. Mang s-a sucit si sugereaza ca de vina pentru mutarea la Cluj sunt chiar functionarii

Joi, 09 Octombrie 2014, ora 13:25
159 citiri
Epopeea mutarii la Cluj Napoca a celor 39 de angajati ai Directiei Regionale Vamale Oradea nu s-a incheiat, in ciuda promisiunilor politicienilor.

Angajatii au anuntat ca vineri, de la ora 14.30, vor picheta sediul Prefecturii Bihor, ca o reactie fata de ordinul primit pentru mutarea, incepand cu data de 20 octombrie, la Cluj.

Intrebat joi, de BIHOREANUL, cum se face ca angajatii trebuie sa-si impacheteze lucrurile, desi el insusi spusese, in urma cu o luna, ca a obtinut promisiunea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.