Armatei romane i s-a interzis sa defileze la dezvelirea statuii Regelui Ferdinand in Oradea. "E o decizie mizerabila si deliranta!"

Sursa: Adevarul
Joi, 23 Mai 2019, ora 19:19
43 citiri
Reprezentantii Armatei Romane au anuntat, joi, 23 mai, cu o ora inainte de inceperea festivitatilor dedicate aniversarii a 100 de ani de la vizita Regelui Ferdinand si a Reginei Maria in Oradea, ca nu mai participa, viceprimarul Oradei sustinand ca Armatei Romane, care confirmase prezenta, i s-a interzis sa participe la eveniment, printr-o decizie "mizerabila si deliranta". La festivitatile din Piata Unirii ar fi trebuit sa participe militari ai Garnizoanei Oradea dar si reprezentantii altor ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.