Asociatia Judeteana a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi Bihor - Cotizatiile pentru pescuitul sportiv nu au fost majorate!

Sursa: Crisana
Duminica, 12 Ianuarie 2020, ora 23:36
753 citiri
Veste buna pentru pescarii sportivi bihoreni: cotizatiile pentru acest an raman la nivelul celor din 2019, detalii despre sumele pe care trebuie sa le plateasca impatimitii acestui sport oferindu-ne inginerul Sorin Ile, secretarul Clubului de Vanatoare si Pescuit Sportiv Beius.

Acesta a precizat ca Asociatia Judeteana a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi Bihor a stabilit urmatoarele cotizatii anuale pentru pescari: 150 de lei/membru, 120 de lei pentru elevii cu varsta mai mare de 14 ani si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.