Autostrada Transilvania scoate ungurii in strada: "Este o rusine ca Transilvania va fi legata de Budapesta prin autostrada, dar de Bucuresti, nu"

Sursa: Adevarul
Sambata, 15 Iulie 2017, ora 19:18
113 citiri
Nemultumiti de faptul ca Autostrada Transilvania a ramas de 13 ani doar o promisiune, in timp ce vecinii unguri aduc Autostrada M4 pana la granita cu Romania, reprezentantii Partidului Popular al Maghiarilor din Transilvania (PPMT) au anuntat ca vor demara, din 9 septembrie, o serie de proteste. O serie de proteste sunt anuntate a avea loc, din luna septembrie, impotriva amanarii construirii Autostrazii Transilvania. Anuntul a fost facut de catre Csomortanyi Istvan, presedintele PPMT Bihor. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.