Barbat cunoscut in mediul interlop, ucis cu 15 lovituri de cutit, dupa ce a spart geamurile unei masini. Mesajul postat pe Facebook de autorul crimei: "Mi-a spart unu masina, l-am prins si...."

Sursa: Gandul
Marti, 03 Decembrie 2013, ora 14:31
262 citiri
Un tanar este cercetat pentru omor dupa ce a injunghiat mortal, cu aproximativ 15 lovituri de cutit, un barbat de 36 de ani care era cunoscut in mediul interlop si care ii sparsese geamurile masinii, pe o strada din Oradea, tanarul fugind apoi si abandonandu-si victima.

Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, incidentul s-a petrecut luni seara, pe o strada din Oradea si ar fi fost provocat de victima - Mihai Dumbrovan, in varsta de 36 de ani, cunoscut in mediul interlop oradean, ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.