Cea mai delicioasa reteta de muschi de vita cu risotto, ca in Italia. Chef Mihai Cristian dezvaluie secretele preparatului "Turnedo Rossini si Risotto"

Sursa: Adevarul
Marti, 09 Februarie 2016, ora 06:10
122 citiri
"Intr-o tigaie teflonata se topeste untura de gasca. Se da crusta la muschiul de vita pe toate partile. Dupa 5 minute se introduce la cuptor pentru 10-15 minute la 170 grade. Scoatem muschiul de vita si il lasam sa-si relaxeze fibra. In aceeasi tigaie, incinsa, stingem cu vin rosu si demi-glace. Lasam la redus pana se obtine un sos semifluid. Morcovul, usturoiul verde, si pastarnacul se curata, se spala impreuna cu vanata si se taie in sferturi sau se lasa intregi, depinde de marime, usturoiul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.