Cetate in dar: Dupa 7 ani de lucrari, in prag de Craciun, Cetatea Oradea se deschide oficial in fata vizitatorilor (FOTO)

Joi, 17 Decembrie 2015, ora 11:56
90 citiri
Mesterii isi aduna ustensilele si se pregatesc de plecare. Dupa 7 ani de munca, amplul proiect de reabilitare a Cetatii Oradea se incheie in aceasta saptamana, iar complexul atat de important pentru istoria locului isi va astepta oficial vizitatorii. De asemenea, tot mai multe din incaperile celor 8 corpuri de cladiri isi intalnesc noii locatari.

In schimb, raman in derulare sapaturi arheologice. Cu fiecare adancitura facuta, specialistii descopera noi marturii ale trecutului tumultuos pe care ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.