Cruzimile de la Cighid, lagarul in care au murit peste 130 de copii, anchetate de procurori: "Sobolanii ii mancau de vii. Erau condamnati la moarte"

Sursa: Adevarul
Vineri, 02 Iunie 2017, ora 13:06
209 citiri
Peste 100 de copii au murit, in doar doi ani, in "Castelul groazei" sau "Lagarul de exterminare al copiilor", asa cum era numit caminul-spital de la Cighid, judetul Bihor. Copiii cu handicap asteptau moartea in camere fara geamuri, imbracati in chiloti, intepeniti de frig si hraniti cu terci ranced. Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului (IICCMER) a depus o sesizare penala la Parchetul General privind tratamentele neomenoase aplicate. Sesizarea penala depusa de reprezentantii ICCR ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.