Cum a reusit o familie din Oradea sa dea lovitura pe piata din Europa:" In 24 de ore de la culegere, ciupercile ajung pe masa restaurantelor din Roma, Milano sau Venetia"

Joi, 11 Februarie 2016, ora 08:21
109 citiri
Ciupercile din Transilvania au ajuns sa fie cunoscute si apreciate in marile restaurante din Europa, fiind considerate cele mai gustoase. "Vina" o poarta oradeanul Alexandru Chis (55 de ani) cel carese ocupa de comercializarea lor de ani buni, si care a inteles ca importanta este calitatea si nu cantitatea.

In anul 1997, oradeanul Alexandru Chis a renuntat la cariera sa de ofiter de finante. Si-a incheiat contractul cu Ministerul Apararii si a vazut la vremea respectiva ca se poate face ceva ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.