Directia Antifrauda sprijina ancheta DIICOT Oradea: 2,1 milioane euro prejudiciu prin achizitii fictive de medicamente (FOTO)

Joi, 27 Noiembrie 2014, ora 12:40
303 citiri
Ancheta DIICOT, sprijinita de Directia Generala Antifrauda Fiscala (DGAF), scoate la iveala detalii socante. Doua firme farmaceutice oradene au emis pe banda rulanta facturi privind achizitii fictive de medicamente oncologice, reumatologice si neurologice, producand un prejudiciu de 2,1 milioane euro bugetului de stat numai prin neplata impozitului pe profit si TVA, neluand in calcul si paguba de circa 5 milioane de euro adusa si Fondului National Unic al Asigurarilor de Sanatate, din care se ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.