Este oficial! Candidatul Miscarii Populare la Primaria Oradea are o condamnare la inchisoare cu suspendare dupa ce a fost implicat intr-un accident cu trei morti

Luni, 25 Aprilie 2016, ora 11:38
83 citiri
Condamnat la inchisoare cu suspendare Horea Vuscan (34 de ani) este, oficial, candidatul Miscarii Populare pentru Primaria Oradea, la alegerile din iunie.

Traian Basescu, presedintele Miscarii Populare le-a atras atentia liderilor MP ca exista candidati la locale care nu sunt sinceri in ceea ce priveste problemele cu legea, el criticand faptul ca a fost nevoit sa afle din presa ca un reprezentant al formatiunii a fost condamnat pentru ucidere din culpa in urma unui accident mortal.

"Sunt ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.