Evaluare Nationala 2016. Trei povesti de succes ale elevilor de 10: "Sunt mandra ca sunt romanca si vreau sa profesez in Romania"

Sursa: Adevarul
Luni, 04 Iulie 2016, ora 06:57
25 citiri
16 din cei peste 4.500 de elevi bihoreni care au sustinut examenele la Evaluarea Nationala 2016 au reusit sa obtina media 10. Trei dintre elevii din nota 10, interpelati de ziarul "Adevarul", spun ca examenul a fost unul destul de accesibil. Bucurie mare pentru trei elevi oradeni de la Scoala Gimnaziala "Oltea Doamna". Ei se numara printre cei 16 fruntasi ai judetului care au reusit sa obtina media 10 la Evaluarea Nationala 2016. In spatele rezultatelor stau multe ore de munca, ambitie si multa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.