Festivitatea de inceput de an universitar: Participanti mai putini, discursuri fara nicio aluzie la inculparea rectorului Bungau (FOTO)

Luni, 03 Octombrie 2016, ora 17:04
48 citiri
La Universitatea din Oradea a debutat, luni, anul universitar 2016-2017, printr-o festivitate care a avut loc la sala polivalenta de pe malul Petei. Spre deosebire de alti ani, cand sala se umplea la oa asemenea ceremonie, de data aceasta publicul a fost mai restrans.

Randuri intregi de scaune asezate in centrul salii au ramas libere, iar in tribune, altadata ocupate in intregime, mai era loc pentru curiosi. Si numarul "VIP-urilor" din sala a fost mai mic decat in alti ani, cand politicieni si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.