Fostul ministru de Interne Vasile Blaga o cearta pe Carmen Dan: "O rog sa-si vada de treaba. Ministerul nu e la cheremul PSD"

Sursa: Adevarul
Joi, 16 Mai 2019, ora 18:20
70 citiri
Fostul ministru de interne Vasile Blaga i-a transmis actualului ministru, Carmen Dan, care i-a amenintat cu dosare penale pe manifestantii anti-PSD din Iasi si Arad, ca Ministerul Afacerilor Interne "nu este la dispozitia niciunui partid politic, si nici la cheremul PSD", si "sa-si vada de treaba". Aflat la Oradea impreuna cu ceilalti candidati ai PNL la alegerile europarlamentare, Blaga s-a referit la declaratiile facute, marti, tot la Oradea, de ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan. "Ii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.