FOTO Bolnavi imobilizati la pat, dusi cu targa la CAS pentru o adeverinta. "Sunt cu probleme psihice. Nu pot semna niciun act. E un cerc vicios"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 30 August 2017, ora 17:57
69 citiri
Scandal la sediul Casei de Asigurari de Sanatate Bihor. Patru persoane bolnave, dintre care trei imobilizate, au fost aduse pe targi si saltele pentru a-si ridica adeverintele de asigurati. Este vorba despre persoane ingrijite la Dumbrava de Viorel Pasca, un bihorean care a luat sub aripa sa peste 200 oameni bolnavi, fara apartinatori sau un acoperis deasupra capului. Viorel Pasca este un bihorean care ingrijeste, la domiciliul sau din Dumbrava si din Tinca, de mai multi ani, sute de persoane ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.