FOTO VIDEO Artista Paula Rat a fost ingropata in rochie de mireasa, pe ritmurile melodiei pe care a iubit-o cel mai mult: "Please, remember me!"

Sursa: Adevarul
Luni, 20 Aprilie 2015, ora 19:23
816 citiri
Parinti cu sufletul sfasiat, impietriti de durere, lacrimi, neputinta, sute de oameni si zeci de coroane de flori. Aceasta a fost imagina de la inmormantarea Paulei Rat, tanara care a fost inmormantata astazi. Un sobor de preotia tinut slujba de inmormantare in timp ce familia era sfasiata de durere. Paula era adorata de parinti, dar si de prieteni sau cunoscuti. In acest an ar fi implinit 24 de ani. Nu a mai ajuns sa se bucure si de aceasta aniversare. Viata a avut alte planuri pentru ea. Si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.